פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 31 עד 45 (מתוך 47 סה״כ) → 1 2 3 4 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון שינוי אייקון נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 16 years, 11 months yarongerstel פייר פוקס נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 11 months אבי לוי שאלה מוזרה לגבי דיסק אונקי נפתח על ידי גיא בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 6 לפני 16 years, 11 months אריאל הלפרט תוכנת SpeedFan לא מגיבה נפתח על ידי רן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 16 years, 11 months שלום תוכנת ICQ ללא התקנה נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 16 years, 11 months yarongerstel ICQ העברת כתיבה לצד ימין נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 3 לפני 16 years, 11 months yarongerstel חיבור אוזניית BLUETOOTH למחשב נפתח על ידי doron5h בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years yarongerstel הדבקת תרגום נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 6 לפני 17 years yarongerstel itunes נפתח על ידי עומר יוחנן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years yarongerstel האינטרנט שלי כל הזמן מתחבר ומתנתק נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years yarongerstel AVG אנטי וירוס נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 17 years yarongerstel העברת מצגת למדייה פלייר נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 14 לפני 17 years, 1 month בר זינגפר החזרת תיבות עריכה של ה-word נפתח על ידי mati בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years, 1 month בר זינגפר מילים של שירים במדיה פלייר 1 2 נפתח על ידי בר זינגפר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 9 20 לפני 17 years, 1 month בר זינגפר האם הקובץ PDF מתעדכן מהאינטרנט נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 17 years, 1 month בר זינגפר מוצגים 15 דיונים – 31 עד 45 (מתוך 47 סה״כ) → 1 2 3 4 ←