פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 16 עד 30 (מתוך 30 סה״כ) → 1 2 דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון איך אני יוצר תיקיית שיתוף ? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years, 3 months שגיא ידגר קניית צורב DVD המלצה ? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 3 months דותן כהן בעיה בצריבת DVD DATA ??? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 3 months blue נעלם לי כונן C וD מה עושים ????????? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 7 11 לפני 17 years, 3 months יניב צריך עזרה דחוףףף?הכוננים נעלמו נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 17 years, 3 months דותן כהן ווינדוס מקורי יש אפשרות לפרוץ אותו?? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 17 years, 3 months דותן כהן דרייבר | סאונד ורשת [בעיה נפתרה] נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 11 לפני 17 years, 3 months שגיא ידגר האם לכבות מידי פעם תמחשב זה עוזר ? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 17 years, 3 months oded המלצה לתוכנות הגנה למחשב ? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 3 months oded איך אני בודק אם הצורב שלי בסדר? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years, 3 months oded בעיה במשחק מחשב?צריך עזרה ? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 17 years, 3 months שגיא ידגר בעית צריבת DVD DATA? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 3 months דותן כהן עזרה בקשר להחלפת צורב DVD ? נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 4 months בן בעיה בצריבה של DVD מפסיק באמצע נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 4 months oded בעיה בצורב נפתח על ידי שגיא ידגר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 4 months oded מוצגים 15 דיונים – 16 עד 30 (מתוך 30 סה״כ) → 1 2