פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 11 דיונים – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון ספריות משותפות נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 14 years, 4 months avibmxp מדפסת מדפיסה גבריש נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 14 years, 9 months sonic תקלה בדיסק און קי נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 10 לפני 15 years lid openGL נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 15 years avibmxp ווינדוס 7 לא עולה נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 15 years אני לדודי גי’בריש בגימייל נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 3 months itsho עכבר ומקלדת לא מזוהות נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 8 לפני 15 years, 3 months אבי לוי תקלה בדיסק און קי נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years, 10 months blue מחשב נתקע נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 6 לפני 15 years, 11 months blue שחזור קבצים נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 3 months oded לא מצליח לבצע גוסט לכל הכונן נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 16 years, 3 months oded מוצגים 11 דיונים – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)