פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 8 דיונים – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון ובכן אני מקבל מדי פעם הודעה שה IP של המחשב לא חוקי ואו קיים במחשב אחר נפתח על ידי בר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 8 years, 7 months בר אי יכולת כניסה למחיצות המחשב נפתח על ידי בר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 9 years, 7 months בר לאחר התקנת תוכנת ESAYBCD לא מצליח להכנס במצב בטוח נפתח על ידי בר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 12 years, 2 months itsho אבד הקול במחשב נפתח על ידי בר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 14 years, 11 months גדעון מדפסת משולבת – סיוע בקניה נפתח על ידי בר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 4 months sonic קישור לדרייברים – סיוע נפתח על ידי בר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 12 months elad המחשב קופא לדקה כל פעם נפתח על ידי בר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 9 לפני 17 years אבי לוי הפעלת מחשב מחו"ל בעברית – סיוע נפתח על ידי בר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 17 years elad מוצגים 8 דיונים – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)