פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 12 דיונים – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון פירמוט וינדוס XP נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 10 years, 7 months דיןן שם מישתמש בסקייפ נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 1 month אבי בעיית התחברות לפייסבוק פתאום נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 2 months אורן מייל מתוזמן נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 7 months מירית בעיה בכרטיס SD כארד נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 9 months יניב ICQ בגיבריש נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years sonic לא מצליח להתקין את המסנגר נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years, 4 months elinoraa מסנגר חדש מידעדכן נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 5 months דיןן חלונות קופצים נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 5 months blue יש לי בעיה במסנגר שאני אל יכול לעשות שיח נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 7 months oded שאלה בקשר למסנגר נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 15 years, 11 months blue בעיה במחשב נייד נפתח על ידי דיןן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 11 months blue מוצגים 12 דיונים – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)