פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 32 סה״כ) 1 2 3 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון אחרי פורמט סופר 30 שניות והמחשב נכבה נפתח על ידי wafa בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 6 months אלי לא מפעיל וידיו נפתח על ידי wafa בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 1 month אלי מקוריות ב וינדוס 7 .. נפתח על ידי wafa בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 15 years, 1 month אלי No Signal בהפעלת המחשב נפתח על ידי אברהם סט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 2 months wafa מחשב נייד LG … נפתח על ידי wafa בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 15 years, 2 months אבי לוי נייד LG נפתח על ידי wafa בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 3 months אבי לוי אין קול מהמחשב 1 2 נפתח על ידי שרה5 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 16 לפני 15 years, 3 months אלכס וינדוס XP HOME [בעיה נפתרה] נפתח על ידי wafa בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years, 5 months אבי לוי נמחק לי חומר חשוב נפתח על ידי wafa בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 7 months unix מחשב לא עושה Restart נפתח על ידי איציק בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 15 years, 8 months אבי לוי ריסטרטים בעת עליית הווינדוס נפתח על ידי ziv asulin בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 9 לפני 15 years, 8 months ziv asulin התקנת וינדוס לא מזהה קשיח נפתח על ידי דוד בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years, 8 months itsho במהלך ההתקנה של ווינדוס נפתח על ידי yossievgi בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 15 years, 8 months yossievgi פקודת דוס המוחקת הדרייבירים נפתח על ידי wafa בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 8 months יניב בעיה בעת כיבוי המחשב נפתח על ידי ziv asulin בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 15 לפני 15 years, 8 months ziv asulin מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 32 סה״כ) 1 2 3 ←