פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 17 סה״כ) 1 2 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון מחשב dell d400 נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 15 years אילן המרת קבצים נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 1 month אלי תקשורת בין שתי מערכות הפעלה נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 1 month אלי מחשב compaq presario נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 15 years, 3 months אילן התקן wireless בנייד נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 3 months אילן התקן wireless חיצוני נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 3 months אילן אלחוטי לא עובד [בעיה נפתרה] נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 7 לפני 15 years, 3 months אילן בדיקת ספק כוח של מחשב נייח נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 15 years, 3 months אלי windows 7 נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years, 6 months אילן מחשב לא נכנס לwindows נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years, 6 months אבי לוי BOOT מכונן חיצוני בחיבור USB (נפתר) נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 15 years, 6 months אילן internet explorer נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 6 months אבי לוי מנהל התקנים נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 6 months אבי לוי מחיקת מערכת הפעלה נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 7 months אלי פתרון סופי לתקלת הדריברים שלי נפתח על ידי אילן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 8 months אבי לוי מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 17 סה״כ) 1 2 ←