פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 46 עד 60 (מתוך 96 סה״כ) → 1 2 3 4 5 6 7 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון אקספלורר 8 לא פותח אתרים נפתח על ידי יוסי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix תקלה בזמן התקנת תוכנה נפתח על ידי עומרי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix איפוס מחשב מחק לי נתונים נפתח על ידי חייים בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix cd-r רצועת שמע נפתח על ידי amk בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix דפדפן גוגל כרום קורס ולא נפתח נפתח על ידי אדי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix חץ העכבר נעלם או נתקע. נפתח על ידי אייל כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix תקלה בג'ימייל נפתח על ידי שרה ר. בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix שכחתי את הסיסמה בנועל תקיות נפתח על ידי yael בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix ג'ימייל – "שגיאה זמנית" נפתח על ידי משה מצפת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix ג'ימייל – מתקבלת שגיאה זמנית נפתח על ידי Miri98 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix מסך שחור נפתח על ידי west_dan בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 4 years, 11 months unix אין גלישה נפתח על ידי meirch בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix דחוף בהול תקלה שגם המחשוב לא הצליח לסייע נפתח על ידי שולמית אלנקווה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix פעול העתק הדבק לא פועלת לי נפתח על ידי ROSA בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix וינדוס לא עולה select boot device נפתח על ידי אריאל יצחק לוי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 11 months unix מוצגים 15 דיונים – 46 עד 60 (מתוך 96 סה״כ) → 1 2 3 4 5 6 7 ←