פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 11 דיונים – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון מסך כחול ובעיה בהפעלת המחשב נפתח על ידי xnoyx בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 14 years, 8 months xnoyx בעיה בחיבור למסנגר נפתח על ידי JUKUI בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years, 1 month blue windows 7 נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 8 9 לפני 15 years, 1 month blue עידכון האנטיוירוס אוירה נפתח על ידי Ben בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years, 1 month blue המחשב לא נדלק נפתח על ידי ronaldinho בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 4 לפני 15 years, 1 month xnoyx סקייפ בעיית קלט פלט נפתח על ידי din.123 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 1 month xnoyx סריקת תמונה במסך מלא נפתח על ידי marina בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 1 month xnoyx אמיול… נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years, 1 month xnoyx ווינדוס 7 לא חוקי נפתח על ידי xnoyx בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 3 months שלומי אנטי-וירוס לוינדוס 7 נפתח על ידי xnoyx בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years, 4 months yuda שגיאה בעת התקנת מסנגר בוינדוס 7 נפתח על ידי xnoyx בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 15 years, 7 months xnoyx מוצגים 11 דיונים – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)