פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 23 סה״כ) 1 2 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון בעיית תאימןת וינדוס 7 נפתח על ידי liat0950 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years, 1 month liat0950 חלונות 7 לא מזהה לי את קורא הכרטיס נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 15 years, 1 month מירית כונן חיצוני לא מתנתק נפתח על ידי שימי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 1 month אני לדודי שידור טופס 1301 למס הכנסה נפתח על ידי רובין צבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 1 month אני לדודי windows 7 נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 8 9 לפני 15 years, 1 month blue עזרה בקניית דיסק 1TB במחשב נייח נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 15 years, 1 month אני לדודי חג שמח נפתח על ידי מירית בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years, 2 months אני לדודי בעיה בהתקנת תוכנה נפתח על ידי אבי שפיר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 2 months אני לדודי שעון קיץ בדואר gmail נפתח על ידי משיח נאו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years, 2 months משיח נאו ווינדוס 7 לא עולה נפתח על ידי avibmxp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 15 years, 2 months אני לדודי איך משתפים מחשב נייח עם מחשב נייד נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 2 months אלי מרכז הפתרונות של HP נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 15 years, 2 months אני לדודי ווינדוס 7- הגדרות בטריה של מחשב נייד נפתח על ידי reut בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 6 לפני 15 years, 2 months אבי לוי GMAIL מסרב לעלות במתכונת מלאה נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 15 לפני 15 years, 2 months אני לדודי התקנה מהאינטרנט נפתח על ידי אהרון קאופמן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 15 years, 3 months יניב מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 23 סה״כ) 1 2 ←