פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 15 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון אין אפשרות לצרוב קבצים בתקליטור נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 13 years, 6 months rinatosh עומס בחלונות נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 14 years, 8 months איתי התקנת מדפסת נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 9 months אלי מחשב לא נדלק… נפתח על ידי אורח לא רשום בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 9 לפני 14 years, 9 months blue מחשב ממש איטי נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 14 years, 9 months יניב איך צורבים עם נרו? [ניתן לינק למדריך] נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 9 months יניב לא מצליחה לקבל אימייל נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 14 years, 9 months rinatosh דיסק דיוידי לא נקלט נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 10 months מירית החשבון שלי בוינדוס ננעל נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 10 months itsho תמונת מסך רועדת נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 11 months אבי לוי כונן הדיסק לא נפתח… נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 11 months אבי לוי קובץ לא נמחק נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years יריב אמיול… נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years xnoyx צריבת דיסקים נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 15 years, 1 month אבי לוי לא מזהה usb (תקלה נפתרה) נפתח על ידי rinatosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 6 לפני 15 years, 1 month אבי לוי מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 15 סה״כ)