פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 14 דיונים – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון תיקית תמונות בעיתית – וינדוס נתקע נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 16 years, 3 months itsho התקנת IE8 נותנת שגיאה נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 9 לפני 16 years, 4 months itsho מדיה באינטרנט כותב "מתחבר" ולא מציג כלום נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 16 years, 4 months itsho ניתקל בבעיה ועלו להיסגר דחוף נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 6 months oded סל מיחזור דחוף נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years oded בעיה חמורה נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years, 2 months אבי הודעות שלא מפסיקות לקפוץ ולהטריד 1 2 נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 22 לפני 17 years, 3 months oded עלייך להיסגר נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 17 years, 4 months mordechai הסירטונים שלי דחוף נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 9 לפני 17 years, 6 months אבי usb נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 17 years, 6 months אבי הסרת תוכניות נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 11 לפני 17 years, 6 months יניב כונן DVD לא מזהה דיסק 1 2 3 נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 34 לפני 17 years, 6 months אריאל שגיאת מערכת נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 17 years, 6 months שלום מחיקת קובץ שלא ניתן למחיקה נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 6 months אבי לוי מוצגים 14 דיונים – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)