פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ) 1 2 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון מחשב נדלק אבל לא מעלה כלום 1 2 נפתח על ידי איציק בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 8 18 לפני 9 years, 8 months שרון פורטנוי מסך ריק נפתח על ידי רותם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 6 לפני 14 years, 4 months עמית צורב DVD פעיל אך לא נמצא ב"מחשב שלי" נפתח על ידי עודד בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 8 לפני 15 years, 11 months אלי החלפת מעבד נפתח על ידי mosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 7 11 לפני 16 years mosh האם ניתן לחבר נפח של 2 דיסקים קשיחים נפתח על ידי mosh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 16 years itsho קבצים שננעלו עקב מחיקת שם המשתמש 1 2 נפתח על ידי הה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 18 לפני 16 years, 1 month אלי וירוס במסנגר נפתח על ידי poka בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 16 years, 1 month oded התקנת זיכרון מהיר יותר נפתח על ידי nisimp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 1 month mosh לא ניתן להכנס לאתר ויזה לאומי נפתח על ידי משהא בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 16 years, 3 months ארז תפריט כלים- אפשרויות – נעלם נפתח על ידי sadeh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 16 years, 3 months mosh שולחן עבודה לא עולה נפתח על ידי רותם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 12 לפני 16 years, 4 months רותם מחפש תוכנה נפתח על ידי אדיר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 7 לפני 16 years, 4 months אדיר אין לי תצוגה נפתח על ידי רפי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 4 months mosh בעיה במציאת דריבר להתקני שמע נפתח על ידי בן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 16 years, 8 months בן מיקום קבצים ב-outlock express נפתח על ידי isrbach בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 16 years, 9 months mosh מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ) 1 2 ←