פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון הדפדפן מנתק אותי מאתרים. נפתח על ידי באטרס בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 10 years, 3 months באטרס איפה סל המחזור בגוגל דרייב נפתח על ידי רות בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 10 years, 9 months יניב החשמל נופל כשאני מחבר את כבל ההטענה נפתח על ידי באטרס בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 10 years, 9 months באטרס מחיקת תיקייה [נפתר] נפתח על ידי עמוס בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 8 לפני 11 years, 1 month קורנטי סרחיו המחשב שלי מחק את כל הנתונים ואתחל את מערכת ההפעלה! נפתח על ידי באטרס בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 11 years, 2 months באטרס בהירות מתחלפת ללא הרף נפתח על ידי באטרס בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 11 years, 2 months באטרס המחשב הנייד פתאום נעצר לדקה [בעיה נפתרה] נפתח על ידי באטרס בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 11 years, 4 months באטרס איך מורידים שירים ישירות מיוטיוב? [לא חוקי] נפתח על ידי באטרס בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 11 years, 5 months itsho פלאגין פלאש כל הזמן קורס! [בעיה נפתרה] נפתח על ידי באטרס בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 6 לפני 11 years, 5 months אבי לוי מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)