פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 8 דיונים – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון שאלה לגבי תוכנה אני מחפש :) נפתח על ידי נאור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 2 months itsho חוקיות של הווינדוס נפתח על ידי נאור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 16 years, 8 months oded המחשב לא נדלק..!! נפתח על ידי נאור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years, 2 months נאור מחפש פורום של מוסיקה נפתח על ידי גיא בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years, 2 months גיא פיצול קובץ… נפתח על ידי נאור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years, 2 months itsho powerpoint לא מגיבה בשקופית נפתח על ידי גאולה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 2 months נאור להמיר דיסק של די וי די נפתח על ידי נאור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years, 2 months נאור הודעה שקופצת לי תמיד..!! נפתח על ידי נאור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years, 4 months נאור מוצגים 8 דיונים – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)