התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 35 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: בעיה בהורדת AVG #13580
    לינדה
    חבר

התקנתי את הAVAST הכל עבר בשלום.המון תודה על העזרה.

בתגובה ל: בעיה בהורדת AVG #13562
    לינדה
    חבר

האנטי וירוס מסומן עם סימן קריאה אדום-DATABASE IS OUTDATED

כן גם סימן קריאה על ANTY SPYWARE וכתוב DATABASE IS OUTDATED

כל השאר מסומן בV ירוק.

ברג שלוחצת על עדכון עכשיו זה בודק מס' שניות ומיד נסגר.

בתגובה ל: בעיה בהורדת AVG #13560
    לינדה
    חבר

סרקתי את המחשב זה ערך כ-4 שעות, לבצע UPDATE לא הולך גם ע"פי ההנחיות ועדיין סימן הקריאה קיים. איך בכל זאת ניתן לתקן. המון תודה.

בתגובה ל: בעיה בהורדת AVG #13541
    לינדה
    חבר

מחקתי את שתי התוכנות של האנטי,הפעלתי מחדש המחשב ניסיתי להתקין הAVIRA אך הדף לא נמצא מיד לאחר לחיצה על הורדה. הורדתי שוב הAVG ועדדיין יש סימן קריאה אדום על הסמן בסרגל למטה. דרך אגב יש לי על המחשה את AD_AWAR האם זה יתכן עושה בעיות האם כדאי למוחקו גם. כרגע אני ללא אנטי וירוס.בבקשה עזרה.תודה

בתגובה ל: מחשב עושה בעיות בהדלקה #10377
    לינדה
    חבר

תודה

בתגובה ל: מחשב עושה בעיות בהדלקה #10373
    לינדה
    חבר

בחרתי בסייפ מוד,אנטר, המסך הריץ כתוביות אח"כ עלה המסך של WINDOWS XP שוב עם מריחות הצבע למינהם לאחר מס' שניות עלה מסך כולו בקוים צבעוניים רבים ומשם למסך כחול אינטל. לפי מה שאני בינה הלך כרטיס המסך האם הבנתי נכון?

בתגובה ל: מחשב עושה בעיות בהדלקה #10370
    לינדה
    חבר

ואחרי שבחרתי F8 בסייפ מוד מה לעשות אח"כ?

בתגובה ל: מחשב עושה בעיות בהדלקה #10368
    לינדה
    חבר

אכן כך כרטיס המסך לא היה מחובר טוב, חיברתי מחדש, הדלקתי המחשב עלה מסך שחור שכתוב עליו לא דברים בלבן, ומה שבלט היה START WINDOWS NORMALY לחצתי אנטר, המסך של WINDOWS XP  עלה עם הלוגו ללא מריחת צבעים המלבן הקטן מראה שהוא נטען כשרצים קוקוים כחולין באופן סדיר והייתי בטוחה שכבר הכל תקין אחרי מס' שניות עלה שוב מסך כחול עם הכתובית בגדול אינטל, המחשב נכבה ולה מחדש ישר למסך הלןדו של ההפעלה WINDOWS XP וכדי לכבותו אני חייבת לנתק מהחשמל. אנא מה עליי לעשות עכשיו.

תודה

לינדה

בתגובה ל: לא מצליחה לקבל דואר או לשלוח בת.דואר #10351
    לינדה
    חבר

שלום לכולם, אחרי מאמצים רבים לתקן את מיקרוסופט אוטלוק ללא כל הצלחה. התקנתי את תיבת הדואר החינמי של THUNDERBIRD דרך אתר MOZILA.ORG.IL . התיבה נוחה לא פחות מהמיקרוסופט ולא צריך לכך רשיון רק להוריד ולהשתמש. המון תודה לכל מי שניסה לעזור ובמיוחד לך שלתיאל.שנה טובה וגמר חתימה טובה

בתגובה ל: לא מצליחה לקבל דואר או לשלוח בת.דואר #9737
    לינדה
    חבר

היי, שלחתי הפרטים בשנית. כנראה שזה לא הגיע בפעם הראשונה, אני שולחת דרך MYMAIL האתר של בזקבינלאומי.

המון תודה.

בתגובה ל: לא מצליחה לקבל דואר או לשלוח בת.דואר #9683
    לינדה
    חבר

המון תודה, יש עם מי לדבר באתר הזה, כל הכבוד יישר כוח.

שלחתי לך הפרטים הדרושים במייל.

ערב טוב לינדה.

בתגובה ל: לא מצליחה לקבל דואר או לשלוח בת.דואר #9626
    לינדה
    חבר

קודם המון תודה על העידוד והאופטימיות. לענייננו , יש לי מיקרוסופט אוטלוק עם האייקון המלבן הצהוב-כתום. ניסיתי דרך האוטלוק הישן לבנות כתובת חדשה אך האוטלוק הישן לא עולה כלל, כנראה שהגיבוי שלו נמחק. כרגע אני משתמשת במיקרוסופט אוטלוק 2003. השתמשתי בו בהנאה במשך כ-4 שנים ורק לאחרונה החלו הבעיות.עשיתי כל מה שהנחת אותי, ועדיין יש לי מותקן OE MAIL,RECOVERY וגם OUTLOOK RECOVERY TOOLBOX האם להשאירם או להסיר?מחכה להנחיות.

תודה לינדה

בתגובה ל: לא מצליחה לקבל דואר או לשלוח בת.דואר #9619
    לינדה
    חבר

כרגע יש לי מיקרוסופט אוטלוק , כשפניתי למיקרוסופט לעזרה הם ביקשו את הסרייאל נמבר נתתי, והציעו שאעשה התקנה מחדש, אך אין לי דיסק,כי בחנות שרכשתי רשמו את המס' אך ללא דיסק. האם יש דרך להוריד או אוטלוק אקספ' או אחר שיהיה לי נוח כמו שהיה לי בשנים האחרונות?

בתגובה ל: לא מצליחה לקבל דואר או לשלוח בת.דואר #9618
    לינדה
    חבר

שלום אורח,
    אנו מתכבדים להזמין אותך להיות אחד מתוך מאות אלפי משתמשים אשר בחרו להרשם לאתר Fxp.
    ההרשמה מאפשרת חשיפה לעולם תוכן גולשים שלא הכרת, עם תמונות, וידאו והמון טקסט שימושי במגוון ענק של נושאים.
    לידיעתך, ההרשמה לפורומים שלנו היא בחינם, אז למה לא? הרשם לאתר עוד היום!

הורדה | utlook Express Backup Restore | גיבוי אאוטלוק אקספרס

תגובה

הגדרות אשכול
    < =text/> vbmenu_register("threadtools");

Unread 17-02-2008, 21:20

Clean Clean מנותק
    < =text/> vbmenu_register("postmenu_11781119", true);
    מנהל פורומים; תוכנות להורדה ותמיכה בתוכנות

שם פרטי: רועי ;]

Outlook Express Backup Restore v.2.1

תאימות: Windows 98/ME/NT/2000/XP/Vista
    תוכנה קלילה ומומלצת לגיבוי מיילים, חשבונות, כללים, חתימה אישית, הגדרות ועוד.

Create backup archives of all your Outlook Express data and restore the data when it is necessary with just a click of your mouse.

This simple easy-to-use utility lets you not only restore your Outlook Express data after a crash, but also transfer your data between

different computers when you upgrade hardware. Outlook Express Backup Restore supports multiple user accounts and identities and

allows you to put your data on virtually any storage media including CD and DVD. You can backup and restore your identities,

message rules, email accounts, preferences, blocked sender lists, signatures, Windows Address Book, Favorites and My Documents.

Multi-user support gives your PC users an ability to maintain their own independent backups. Protect the most valuable thing you have – your information,

!install Outlook Express Backup Restore before it is too late

להורדה + קראק:

http://rapidshare.com/files/62656548/Express.rar

בתגובה ל: לא מצליחה לקבל דואר או לשלוח בת.דואר #9615
    לינדה
    חבר

האם כדאי למחוק את התוכנה של האוטלוק ולהתקינה מחדש, האם יש אתר שממנו יש לסמוך להוריד אותה בביטחה. אין לי דיסק של התוכנה. בזקבנלאומי המליצו שכך אעשה כיוון שכל דרך לא ניתן לשלוח או לקבל דואר, וכל הדרכים שניסיתי לא עזרו.

תודה לינדה.

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 35 סה״כ)