התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 35 סה״כ)
בתגובה ל: לא מצליחה לקבל דואר או לשלוח בת.דואר #9559
לינדה
חבר

אכן זאת השגיאה בלינק החדש ששלחת, התקנתי, ביצעתי SCAN וזה מצא 943 ERROS ביקשו ממני למחוק הגיאות ולתן, ואז נכנסתי לדף מילוי פרטים אישיים ותשלום בכ.א. כלומר כל העדכונים והתיקונים כרוכים בתשלום? במהלך היום פניתי למיקרוסופט ומסתבר שהאוטלוק ע"פי המספר ללא רישיון, כנראה כשרכשתי המחשב שמו לי אוטלוק לא תקני וכרגע גם אין לי דיסק שלו כדי לבצע התקנה מחדש. עד היום זה כ-4 שנים שלא הייתה בעיה . מה ניתן לעשות, כרגע אני משתמשת במיי מייל וזה מסובך ולא ניתן לערוך כמו באוטלוק. אולי בחרתי את ההורדה הלא נכונה? למרות שכתוב FREE.

בנתיים על שולחן הע' יש לי האייקון של REGCURE 1.5.0.1

תודה, לינדה

בתגובה ל: לא מצליחה לקבל דואר או לשלוח בת.דואר #9541
לינדה
חבר

הלינק הראשון מצויין למדתי ממנו דברים שלא ידעתי.

בלינק השני השגיאה היא 0X8007000E

השגיאה שלי היא 0X8007007E              (הבנתי שזה משהו חסר במערכת ההפעלה, או אולי קבצים שנמחקו בטעות)

האם מדובר על אותה שגיאה,כיון שיש 3 אפשרויות לפתרון ולא יודעת באיזה לבחור ואיך לבצע.

תודה,לינדה.

בתגובה ל: לא מצליחה לבצע UPDATE ל-AVG 0.8 #9540
לינדה
חבר

כן, התקנתי את ה-FREE . עשיתי את האפדייט ואח"כ סקיין, אך תמיד יש האייקון של AD WATCH על שולחן הע', וכשאני פותחת ה-AD AWARE יש X אדום על AD AWARE I-OFF כן גם על ה-UPDATE X אדום אך בכל זאת זה מבצע בדיקה וסריקה.סך הכל אני מבינה שהסתדרתי, כמובן בעזרתך, האנטי וירוס אוסט עושה רושם נוח מאוד. המון תודה על עזרתך,שנה טובה.

בתגובה ל: לא מצליחה לבצע UPDATE ל-AVG 0.8 #9532
לינדה
חבר

ביצעתי הכל וזה הלך חלק את ה AD WATCH לא ניתן להסיר לבד זה יחד עם ה-AD WARE האם יש דרך מסוימת לכך?

תודה

בתגובה ל: לא מצליחה לבצע UPDATE ל-AVG 0.8 #9510
לינדה
חבר

ברגע שאני בוחרת את ההורדה נפתח חלון, האם ללחוץ RUN או SAVE

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 35 סה״כ)