התגובות שלי בפורום
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
nimrodk
חברhttps://www.asus.com/us/Motherboards/M2NMX_SE/HelpDesk_Download/
מקווה שזה הלוח שלך (לא ציינת יצרן). אם לא פגעתי בקישור תעשה חיפוש לפי דגם ותגיע לדף הדרייברים ותנסה להוריד.בדגם שהוספתי קישור נראה שאין תמיכה ל windows 10 אבל שווה לנסות אולי דייברים של 8.1 64bit.נמרודitsho 2019-01-24 14:41:06 nimrodk
חברתנסה לעקוף את הבעיה על ידי הגדרת גודל נייר ארוך משלך שאני מניח שהוא A4, לדוגמא פוליו.
תצטרך לבצע מספר חישובים וניסיונות אבל להערכתי זה צריך להצליח לך.נמרודitsho 2019-01-24 14:41:32 nimrodk
חברלמי שנתקל בתקלה דומה לזאת:[QUOTE=תמי058]שלוםנסיונות חוזרים להכינס לחשבון ג׳ימיל דרך גלקסי מציגים קבוצה של מיילים ישנים בלבד מאז פתיחת החשבוןמה אפשר לעשות כדי לראות מיילים אחרוניםדחוףףתודה רבה[/QUOTE]
הייתי מנסה להסיר את החשבון המוגדר על הנייד ולהגדירו שוב.הגדרות החשבון נמצאות בהגדרות -> חשבונות -> לבחור את החשבון ולהסיר.יצירת חשבון נמצאת באותו מקום הגדרות -> חשבונות -> הוספת חשבון.כמובן לודא שאת יודעת את הסיסמא לפני.נמרודitsho 2019-01-24 14:45:49 nimrodk
חברהיי,אני מצרף קישור לבלוג עם כל האינפורמציה שיש בנושא שיחזור סיסמאות ואובדן חשבונות. מקווה שתמצא משהו שלא ניסית ויסייע:נמרודitsho 2019-01-24 14:45:26 nimrodk
חברהיי,בלוחות האם של מחשבים נייחים מותקנת סוללה שתפקידה לשמר את ההגדרות השונות של ה BIOS ובכלל זה גם השעה.לרוב מדובר בסוללה כמו של שעון יד CR2032 אבל הכי פשוט זה לפתוח ולהעיף מבט.החלפת הסוללה היא תהליך פשוט וניתן לבצע בעזרת טסטר (כמובן לבצע כשהמחשב מנותק מהחשמל). כמובן שכלל ההגדרות ימחקו ברגע ההחלפה ויהיה צורך להגדירם שוב.במידה ואפשר לגבות את הקונפיגורציה של ה BIOS בלוח האם שלך אז מומלץ לבצע ואז לשחזר. אם אין אפשרות כזאת ניתן להגדיר את לוח האם עם ברירות המחדל לאחר ההחלפה ורק לכוון את השעה.נמרודitsho 2019-01-24 14:45:34 nimrodk
חבראת מתכוונת שמקש ה caps lock לא מתפקד?במידה וכן – יש לך אפשרות לנתק ולחבר מחדש את המקלדת או אופציה טובה יותר להצליב מקלדת.אפשרות נוספת היא לפתוח את on-screen keyboard – יציג לך את המקלדת על מסך ולנסות ללחוץ שם על Caps.בכדי להגיע למקלדת הוירטואלית לחצי על מקש win + R – תפתח חלונית הפעלה ובתוכה תכתבי osk ובחרי OK.נמרודnimrodk
חברלפי מה שאת מתארת זה נשמע כמו תקלה בדפדפן. שווה לבדוק:1. דפדפן אחר2. לאפס את הגדרות הדפדפן – תצטרכי לעדכן באיזה דפדפן מדובר בשביל הסבר.נמרוד Tweexit.com -
מאתתגובות
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)