התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
osseyal
חברהי-לי יש את אותה בעיה -יש לי מצלמה Creative לא ממש חדשה אך עבדה מצוין כרגע הויסטה לא מזהה אותה ולא נותן לי את הדגם שלה.מה עלי לעשות ? אין לי את הדריויר שלה.
בתודה אייל
osseyal
חברתודה וחג שמח לכולם ולך בפרט אבי התותח

osseyal
חברהי-אין כאו התיחסות כלל
איפו אבי לוי הגדול הוא התותח וכנראה שהוא לא זמין עכשיו

osseyal
חברבדקתי במסך אחר והכול עובד פיקס. משהו אמר לי שזה ברירת מחדל במחשב .מה עושים איך משנים הגדרות כדי שהמחשב יזהה שזה חיבור דיגיטלי ולא אנלוגי?
תודה
osseyal
חבר
חברי היקרים ואנשי הצוות!
יש לכם חבר שהוא משקמו ומעלה בעל ידע נרחב במחשבים ורצון עז לעדור לזולת.כמה נעים להגיד שהלואי ויהיו לנו עןד כמה חברים כאלה כמו אבי לוי-האחד והיחד בארצנו הקטנטונת -שלא לדבר על כך שהוא נאמן לאזרחי ישראל ממקומו הרחק מאיתנו בארץ דנמרק למען הקהילה ללא כול תמורה משקיעה את זמנו החופשי באהבה ובמסירות.
חזק ואמץ אבי לוי –ולכם חברי הצוות יש לכם שותף ענק תשמרו עליו בבקשה
ממני אייל כהן אתם גדולים

osseyal
חברחברי היקרים ואנשי הצוות!
יש לכם חבר שהוא משקמו ומעלה בעל ידע נרחב במחשבים ורצון עז לעדור לזולת.כמה נעים להגיד שהלואי ויהיו לנו עןד כמה חברים כאלה כמו אבי לוי-האחד והיחד בארצנו הקטנטונת -שלא לדבר על כך שהוא נאמן לאזרחי ישראל ממקומו הרחק מאיתנו בארץ דנמרק למען הקהילה ללא כול תמורה משקיעה את זמנו החופשי באהבה ובמסירות.
חזק ואמץ אבי לוי –ולכם חברי הצוות יש לכם שותף ענק תשמרו עליו בבקשה
ממני אייל כהן אתם גדולים
. osseyal
חברתודה רבה עכשיו אני מחכה שתהיה און ליין
ביי ושוב תודה
osseyal
חברהי -RUSH ותודה רבה על ההתיחסים לשאלתי
הבעיה שזה נראה לי כמו סינית יש שם 16 שורות ואיני יודע מה להסיר כלל.
יש מצב שאני אשאיל לך את ה – yahoo או msn ואני אשאל אותך און ליין מה למחוק? אני אשמח מאוד .או את הטלפון שלך ואני פנוי כול יום מי השעה 14.00 בכול מקרה אני אשאיר כאן את הMSN שלי והטלפון אשמח לשמוע ממך בקרוב.
osseyal ביהו והמיסינזר זה [email protected]
ביי אייל
***צונזר – מספרי טלפון\פלאפון רק בהודעות פרטיות ***
-
מאתתגובות