התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
עומרי
חברלא נראה לי שתהיה ברירה, זה פשוט לא מפסיק…
יש אפשרות כלשהיא להפסיק פעילות שקע USB אחד?עומרי
חברNEED FOR SPEED HOT PERSUIT
ואני משחק גם ARMA 2 OPERATION ARROEHEAD……BATTLEFIELD BAD COMPANYעכשיו בכל המשחקים האלה אני הגרפיקה באמת טובה, ככה שאין לי תלונות בגדול….השאלה אם זה בגלל שהכרטיס GEFORCE באמת נכנס פה לפעולה, או שהוא מתבטל בגלל הכרטיס הראשון……עומרי
חברואין אופציה אגב "להפוך" כרטיס מסך אחד לראשי ואת השני למשני…?
עומרי
חברכן זה אני, מודה באשמה….אלה 2 הפורומים שאני משתמש לבעיות מחשב…לא התכוונתי חלילה לעקוף סמכות, אני תמיד מפרסם בשניהם בו זמנית….:-)אגב לפי התגובה שלך המצב שלי הוא יחסית נורמלי? תקין שיש כזה דבר 2 כרטיסי מסך…?חשבתי שאם אני קונה ת'מחשב עם הGEFORCE אז זה מגיע עם לוח אם בלי כרטיס מסך…עומרי
חברhttp://www.siz.co.il/codes.php?i=th2ymidfteyy.jpg
העליתי 3 קבצים….הראשון והשני הם כמעט אותו דבר, בגלל שהייתי צריך לגלול את המסך טיפה למטה להמשך צילום……..ועוד אחד זה מנהל ההתקנים שלי עם הבעיה במתאמי תצוגה..מקווה שתוכל לראות את התמונות ועשיתי את זה כמו שצריךתודהitsho 2010-12-20 23:40:10 עומרי
חברהסתבכתי קצת עם להעלות לכאן את התמונות מה BIOS….מנסה לכווץ אותם הוא לא נותן לי להעלות יותר מ 150KB..
את המחשב קניתי פה…אם אני אמחק את הדרייבר של כרטיס המסך של אינטל דרך מנהל ההתקנים, ואשאיר רק את ה GEFORCE? זה יעבוד או שאני סתם אזיק למשהו במערכת שלי….?עומרי
חברלא מבין בזה כל כך, ואם אני אבטל האם זה יפגע באיזה שהוא אופציה שהכרטיס מסך של אינטל כן יתן לי (צפייה בתכנים של HD??)
אם לא, אני אשמח להדרכה קצרה איך עושים זאתתודהעומרי
חברתודה רבה!! עזרתם לי מאד!!!
שיהיו לכולכם חיים טובים בתוך כל עם ישראל!!עומרי
חברניסיתי לדבר איתו על הסוללה…כרגע אין סיכוי, אלא אם כן המחשב שוב לא יגיע בתאריך המיועד…..
אבל אשמח אם תסבירו לי בכל זאת מה זה DUAL CHANNEL
תודהעומרי
חבראגב אני מתנצל על כותרת הדחיפות שלי…אני אמור לקבל אותו יום רביעי ב"ה, ולהיסגר על עצמי עד מחר…תודה שוב
עומרי
חברתודה מראש על התגובות חברים!
אז ככה, אם אני לוקח את ה 8 ג'יגה, זה שני סטיקים של 4 ג'יגה
אם אני לוקח את ה 6 ג'יגה, זה סטיק של 2 ג'יגה והשני כמובן של 4 ג'יגה.
הלוח אם הוא די מתקדם אז אני מאמין שהוא תומך.
עכשיו אשמח אם תסביר לי מה ה DUAL CHANNEL אומר…..:-)
סורי על הבורות. אבל המון תודה על העזרה המקצועיתעומרי
חברתודה
עומרי
חברתודה!!! מעולה
עומרי
חברתודה רבה. עכשיו הוא מזהה לי את הכרטיס אחרי התקנת הדרייבר מהאתר של MSI
לא הבנתי בכל זאת איך הוא לא זיהה לי אותו כשניסיתי להתקין את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA. רשום אצלם שהדרייבר מותאים לויסטה ולחלונות 7 (כמובן את הגירסה של המחשבים ניידים).
ולמרות שהוא זיהה לי את הכרטיס במנהל ההתקנים, הוא עדיין מסרב להתקין לי את הגירסה העדכנית ביותר של הכרטיס מסך באותו תירוץ. שהוא לא מזהה חומרה תואמת.
הבעיה שלי אמנם נפתרה בינתיים, אבל אני סתם אשמח לדעת למה…
תודה על זמנךעומרי
חברתודה רבה!!!
-
מאתתגובות