התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ראיין
חבראם כל חומרת USB אחר עובדת באותם החיבורים זה שולל את בעיית המגעים לחלוטין? והאם קנייה של חיבור USB חיצוני תפתור את הבעיה במקרה זה? (אני לא מאמין שהכבל עצמו פגום, כי הלוח הגרפי עבד בסדר גמור ביום שלפני – במחשב הישן)
ראיין
חברתוכל לומר לי מהי הפקודה הספציפית? ניסיתי לעשות את זה convert h: /fs:ntfs אבל הכונן כבר היה מסוג NTFS, אז למה אני בדיוק צריך להמיר אותו?
ראיין
חברשמתי לב גם ששכחתי לרשום פה עוד משהו שקרה לי כבר כמה פעמים – כשהמחשב עשה ריסט הוא גם התכבה מספר פעמים. זה מאמת את העובדה שחשבת שזה הדיסק הקשיח? אם לא אז יש איזו שהיא דרך שאני אדע בעצמי אם הבעיה היא שם? ואם לא אז יש לכם איזשהו מקום או טכנאי טוב שאליהם אני אוכל לפנות?
ראיין
חבר[QUOTE=dotcon]
מכל מה שקראתי כאן אני חושב שיש לך בעיה בדיסק הקשיח.
[/QUOTE]
ואתה בטוח בזה? צריך להחליף את כל ההארד דיסק אם כן?
ראיין
חברעשיתי את הבדיקות בעזרת התוכנה שהבאת. מה שקרה הוא שהמחשב עשה ריסט בזמן טעינת הבדיקות או בזמן הבדיקות עצמן – בבדיקות המעבד והזכרונות, אבל שהן הצליחו לרוץ בלי ריסט לא נרשם – לא במעבד ולא בזכרונות – שיש בעיה כלשהי. מה זה אומר?
ראיין
חבר[QUOTE=itsho]
1. בחר את האפשרות הראשונה "mainboard tools".
2 לאחמ"כ בחר את Prime – לבדיקת המעבד.
אם המעבד תקין, בדוק זכרונות.
עבור את אותו תהליך ובחר את memory diagnostic לבדיקת הזכרונות.
הערה חשובה: שתי הבדיקות הם בעצם לולאות אין סופיות – כך שהבדיקה לא "נגמרת" לעולם.
פשוט תן לזה לעבוד בסביבות החצי שעה (לכל בדיקה) וכך תדע אם יש בעיות.
בהצלחה.
[/QUOTE]
לא הופיע לי אפשרות של Prime אחרי האפשרות הראשונה שציינת, מה שכן הופיע
לי היה בדיקות של ה- CPU של הזיכרון ושל עוד כמה דברים, אבל אני לא ממש
מתמצא באפשרויות השונות של התוכנה, שניסיתי לבדוק את המעבד באחת
מהאפשרויות שהיו לי, המחשב ביצע ריסט, אותו הדבר בבדיקה מסוימת של
הזכרונות, אבל כשהרצתי עוד פעם את הבדיקות האלו ובדיקות אחרות הוא לא עשה
את זה, אבל הוא גם לא מצא לי משהו שהוא לא בסדר, אבל יכול להיות שאני לא
יודע לאן להיכנס.. אתה יכול להדריך אותי קצת יותר באילו אפשרויות אני צריך
לבחור ומה אני אמור לקבל שיעיד על בעיה?[QUOTE=ariel23m]
מחשב מבצע ריסט ללא זמן מוגדר = זכרונות תקולים או ספק חלש
[/QUOTE]
הריסט כן מתבצע בזמן מוגדר, כשהווינדוס נטען ועל ההתחלה של העלייה של המשתמש, הריסט קרה גם קצת אחרי, אבל כל זה היה סמוך לזמן ההדלקה. בנוסף כמו שכבר אמרתי לפני כן, אם המחשב עשה ריסט פעם אחת והצלחתי להפעיל אותו, הוא לא יעשה שום ריסט אחרי זה.
ראיין
חברמה שאמרת לי בנושא השני וגם זה לא עזר.. עוד הצעות?
ראיין
חבריכול להיות שהבעיה קשורה למעבד רופף? למישהו יש מושג.?
ראיין
חבר[QUOTE=drshatil]
|קליק ימני על my computer-המחשב שלי , properties -מאפיינים , advanced
-מתקדם, תחת startup and recovery – הפעלה ושיחזור,
נלחץ על Settings – הגדרות
תחת הסעיף- system failure -כשל במערכת
ונוריד את V מ – automatically restart -הפעל מחדש באופן אוטומטי .
אישור, אישור ,אם לא עזר———–
הכנס למצב בטוח,לחץ על comand promp ,נפתח מלבן שחור
בצע alt-control-delete ,יפתח חלון מנהל המשימות , שם לחץ על לשונית
קובץ ובחר משימה חדשה, רשום שם
iexplore.exe
אנטר
יעלה שולחן העבודה, בצע התחל,כל התוכניות,עזרים,כלי מערכת,שיחזור מערכת
לתאריך קודם לבעיה,יום יומיים שבוע למשל.
[/QUOTE]
הניטרול הזה לא עבד, מה גם שהמחשב לא עושה תמיד ריסט, לפעמים הוא פשוט נתקע בטעינת הווינדוס, ולפעמים הוא אפילו נתקע אחרי שהווינדוס כבר עולה ואז אני צריך לעשות ריסט. לגבי השחזור, אני לא חושב שזה יעזור כי פירמטתי. גם שמתי לב שביומיים הראשונים של הפירמוט הוא לא עשה את הבעיה בכלל, ביום השני התקנתי SP3 ואז ביום השלישי הוא התחיל לעשות את זה, יכול להיות שהבעיה היא בקובץ הזה (הוא היה צרוב)? ואם לא אז למישהו יש מושג מה עוד אני יכול לעשות?..
ראיין
חבר[QUOTE=ariel23m]מסך כחול פירושו בעיית חומרה כלשהי….
ראינו שגם אחרי פירמוט המסך הכחול חזר לך ,זאת אומרת שיש לך בעייה באחד מרכיבי המחשב.
מה מס' התקלה שלך??
STOP…….?[/QUOTE]
אז זהו, עכשיו המחשב עושה לי ריסט מבלי לעשות אפילו את המסך הכחול… יש לכם מושג מה זה יכול להיות? אני די נואש..
ראיין
חברמה זה POWERISO , ואין לי את הדיסקים ולא את הדרייברים בדיסק של הווינדוס
ראיין
חבראה ואם זה חשוב הווינדוס הוא XP PRO מקורי..
ראיין
חברלפני שקראתי את התגובה האחרונה כבר פירמטתי את המחשב, היה נדמה לי שהבעיה תוקנה, אבל היא חזרה היום, אבל הצלחתי להיכנס לווינדוס עצמו, הפקודה שנתתם לי מקודם אמורה לעבוד? ואם במקרה והיא לא עובדת אז מה מקור הבעיה? ואיך אני פותר אותה?
ראיין
חבר[QUOTE=dotcon]
מבחינת פעולת השיחזור שציין קודמי, לא מדובר על פירמוט וגם לא על "כאילו פירמוט", (במידה ומישהו מתבלבל במושגים כאן) מדובר על שיכתוב של קבצי מערכת ההפעלה ללא פגיעה כמעט בקישורי תוכנות מותקנות או פרופיל ממשק משתמש.
המערכת משכתבת מחדש קבצים וכך יוצרת פעולת תיקון של קבצים פגומים, אופציית ה recovery
פירמוט זו הקצאה מחודשת של כתובות לסקטורים בדיסק הקשיח (מיפוי)
הפיתרון של ד"ר שתיל יעזור לך מאוד אם אכן יעבוד והשחזור יצליח.
[/QUOTE]
אז זהו שהשחזור הזה לא פועל, כלומר שאני לוחץ על R הוא לא מראה לי אפשרויות שחזור כלשהן, אלא רק מקצה לי אפשרויות של שיחזור ידני, ואני לא ממש מתמחה בנושא הזה..
ראיין
חבר[QUOTE=drshatil]אני צריך את כל המספר הראשון שבא אחרי המילה stop בלבד.[/QUOTE]
זה כל המספר שהיה אחרי המילה Stop..
[QUOTE=drshatil]
נאתחל את המחשב מתקליטור ההתקנה ( כאילו מפרמטים )
נבחר בהתקנת חלונות ונקיש על R לביצוע התיקון,
אפשרות זאת מתקינה מחדש גירסה חדשה של חלונות על גבי הגירסה הישנה ,
ומשאירה את הישומים ,הנתונים, וההגדרות ללא כל שינוי.
הדבר היחיד שנצטרך להתקין מחדש הן עדכוני מערכת ,( מומלץ בהתאמה אישית )
ולעיתים את הדרייברים -(דיסק נפרד המגיע עם המחשב) כדאי לבדוק .
התקנת התיקון הזאת -20 דקות לערך ( חצי מפרמוט ).[/QUOTE]
אתה יכול להסביר קצת יותר? אתה מתכוון שאחרי שבחרתי באפשרות הפירמוט יש גם אפשרות תיקון? לפי מה שאני זוכר יש אפשרות תיקון רק בתפריט הראשי של הדיסק (ה-recovery console)
-
מאתתגובות