התגובות שלי בפורום

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: המחשב השתנה מעברית לאנגלית #17857
    elikum1
    חבר

א. תמונה של מה תעזור? ב. איך אני יעלה את התמונה אני פשוט לא מבין כל כך גדול תודה מראש

בתגובה ל: המחשב השתנה מעברית לאנגלית #17821
    elikum1
    חבר

שלום ביצעתי אימות עותק חלונות ועבר בהצלחה ושוב נכנסתי לאפשריות אזור ושפה והגדרתי מחדש עשיתי אישור והפעלתי את המחשב מחדש ועדיין לא עזר אשמח אם תעזרו לי אני כבר מתוסכל תודה על הכל

בתגובה ל: המחשב השתנה מעברית לאנגלית #17744
    elikum1
    חבר

עשיתי כפי שצויין ולא עזר לי וגם בתפריטים ה-גזור העתק והדבק מופיע לי באנגלית אשמח אם תמצאו לי פיתרון זה משגע אותי

בתגובה ל: המחשב השתנה מעברית לאנגלית #17371
    elikum1
    חבר

שלום ותודה. עשיתי את מה שציינתם אבל אין לי אאוטלוק מותקן ולכן מה שכתבתם לא רלוונטי בשבילי ועשיתי כל מה שכתבתם לפני ולא עזר לי אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

בתגובה ל: איך לבטל תוכנות שעולות בהפעלה #13140
    elikum1
    חבר

תודה על הכל הסתדר לי מצוין אין כמוכם

בתגובה ל: בעיה במהירות הגלישה #13111
    elikum1
    חבר

שלום גם לי יש את בעיית הגלישה וניסיתי להוריד את התוכנה האחרונה שציינת אך משום מה לא הצלחתי אם אפשר להסביר איך מורידים מהאתר המוזכר לעיל את התוכנה תודה

בתגובה ל: איך לבטל תוכנות שעולות בהפעלה #13109
    elikum1
    חבר

ואם תוכל להסביר לי בקצרה למה התוכנה הזאת נועדה

בתגובה ל: איך לבטל תוכנות שעולות בהפעלה #13045
    elikum1
    חבר

הרצתי את התיקון שנתת לי ועשיתי כיבוי \הפעלה מחדש\ האם לזה התכוונת שאמרת לאתחל את המחשב כי נכון לעכשיו אני עדיין תקוע תודה על כל העזרה

בתגובה ל: איך לבטל תוכנות שעולות בהפעלה #13032
    elikum1
    חבר

לחצתי על ההפעלה וזה מראה לי איזה כמה תוכנות שיש במחשב ולא נפתח לי שום מלבן אגב במחשב נייח הצלחתי להגיע לזה אבל פה במחשב שלי אני לא מצליח להגיע לזה

בתגובה ל: איך לבטל תוכנות שעולות בהפעלה #13021
    elikum1
    חבר

עשיתי התחל ואחר כך כל התוכניות ואז הגעתי להפעלה ואין מקום שאני יכול לרשום בו מה שאמרת ומכאן אני לא יודע איך להמשיך אשמח אם תעזור לי להזכירך אני מדבר על ה RH2 של ASUS

בתגובה ל: איך לבטל תוכנות שעולות בהפעלה #13011
    elikum1
    חבר

יש לי מחשב של אסוס דגם rh2 ואני לא מצליח לבטל תוכנות שעולות עם פתיחת המחשב.

מה שגורם לפתיחה להיות מאוד איטית.

הבאתם קישור בנושא של "מה גורם למחשב להיות איטי" ושם מסבירים איך לבטל תוכנות שעולות עם פתיחת המחשב, אבל אני לא מצליח להגיע לתפריט שנקרא rum אשמח מאוד אם תעזרו לי

itsho2008-11-27 23:11:47

בתגובה ל: איך להתקין גירסא קודמת של דפדפן #12933
    elikum1
    חבר

מותקן לי גירסא 7 ואני רוצה להחזיר את הגירסא הקודמת 6 של Explorer

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)