התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
elikum1
חברא. תמונה של מה תעזור? ב. איך אני יעלה את התמונה אני פשוט לא מבין כל כך גדול תודה מראש
elikum1
חברשלום ביצעתי אימות עותק חלונות ועבר בהצלחה ושוב נכנסתי לאפשריות אזור ושפה והגדרתי מחדש עשיתי אישור והפעלתי את המחשב מחדש ועדיין לא עזר אשמח אם תעזרו לי אני כבר מתוסכל תודה על הכל
elikum1
חברעשיתי כפי שצויין ולא עזר לי וגם בתפריטים ה-גזור העתק והדבק מופיע לי באנגלית אשמח אם תמצאו לי פיתרון זה משגע אותי
elikum1
חברשלום ותודה.
עשיתי את מה שציינתם אבל אין לי אאוטלוק מותקן ולכן מה שכתבתם לא רלוונטי בשבילי ועשיתי כל מה שכתבתם לפני ולא עזר לי אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
elikum1
חברתודה על הכל הסתדר לי מצוין אין כמוכם
elikum1
חברשלום גם לי יש את בעיית הגלישה וניסיתי להוריד את התוכנה האחרונה שציינת אך משום מה לא הצלחתי אם אפשר להסביר איך מורידים מהאתר המוזכר לעיל את התוכנה תודה
elikum1
חברואם תוכל להסביר לי בקצרה למה התוכנה הזאת נועדה
elikum1
חברהרצתי את התיקון שנתת לי ועשיתי כיבוי \הפעלה מחדש\ האם לזה התכוונת שאמרת לאתחל את המחשב כי נכון לעכשיו אני עדיין תקוע
תודה על כל העזרה
elikum1
חברלחצתי על ההפעלה וזה מראה לי איזה כמה תוכנות שיש במחשב ולא נפתח לי שום מלבן אגב במחשב נייח הצלחתי להגיע לזה אבל פה במחשב שלי אני לא מצליח להגיע לזה
elikum1
חברעשיתי התחל ואחר כך כל התוכניות ואז הגעתי להפעלה ואין מקום שאני יכול לרשום בו מה שאמרת ומכאן אני לא יודע איך להמשיך אשמח אם תעזור לי להזכירך אני מדבר על ה RH2 של ASUS
elikum1
חבריש לי מחשב של אסוס דגם rh2 ואני לא מצליח לבטל תוכנות שעולות עם פתיחת המחשב.
מה שגורם לפתיחה להיות מאוד איטית.
הבאתם קישור בנושא של "מה גורם למחשב להיות איטי" ושם מסבירים איך לבטל תוכנות שעולות עם פתיחת המחשב, אבל אני לא מצליח להגיע לתפריט שנקרא rum אשמח מאוד אם תעזרו לי
itsho 2008-11-27 23:11:47 elikum1
חברמותקן לי גירסא 7 ואני רוצה להחזיר את הגירסא הקודמת 6 של Explorer
-
מאתתגובות