התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
erandiamant
חבראני רוצה לנעול את כל התיקייה מבלי שיראו דבר. האם אני חייב בשביל זה להוריד תוכנה מהאינטרנט ? עזרה מישהוא ??
erandiamant
חברסליחה אך איני זקוק לבסוף לעזרה, לבסוף מצאתי איך אני פותר את הבעיה. המשך ערב נעים לכולם.
erandiamant
חבראלפי תודות על העזרה אבל איבדתי אותך בקטע מסויים… אם אני הולך לאופיס דיפו למה שאני לא ירכוש כבר את ה- sp3 למה לרכוש את אחת מ-2 הגרסאות שהמלצתה לי עליהם דלעיל ? האם זה בגלל שהם יותר זולות ואז השדרוג דרך האתר של מייקרוסופוט יצא לי זול יותר ?
erandiamant
חברתודה על העזרה ואשמח אם תוכל לענות על שתי שאלות אלו גם כן:
1. לפני שאני קורא לטכנאי שיעשה לי את העברה ההייתי רוצה לדעת אם בשביל "השדרוג הזה" אני צריך ללכת לחנות ולקנות את המערכת ההפעלה שהמלצתה לי עליה או שאפשר דרך האתר של microsoft לקנות אותה עם הנחה מסויימת כי יש לי כבר מערכת הפעלה שקיבלתי מהם עם קניית הלפטופ ? או שיש דרך יותר טובה ממה שחשבתי ?
2. האם את כל התוכנות של office ובבליון ואימיול אני יצטרך להתקין שנית או שניתן בצורה מסויימת להעביר את זה ?
erandiamant
חברשלום ברצוני להתייעץ לגבי התלבטות שיש לי להחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי (vista home primum) ל- xp …
ראשית כל במידה ואני עושה זאת האם המחשב ידלק מהר יותר או לאט יותר ?
והאם בכלל באופן כללי המחשב ירוץ מהר יותר ?
איזה מערכת הפעלה של xp נחשבת לטובה ביותר כי לפי מה שראיתי יש מלא דגמים… ?
erandiamant
חברשלום שמי ערן מתגורר בהרצליה אם יש טכנאי שקרא את התגובות שרשמתי ויודע איך לפתור את הבעיה שלי הוא מוזמן ליצור איתי קשר במספר פלאפון 0544888028
erandiamant
חברתודה שחזרתה אליי… ברצוני לשאול האם אתה( בתשלום כמובן) עושה ביקורי בית לטיפול בעיה שכזאת ? ואם לא האם יש לך טכנאי שאתה מכיר שיכול כן לעזור לי עם הבעיה? פשוט אין לי זמן או כוח להתחיל ללמוד לבד איך עושים זאת…
-
מאתתגובות