התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ידין
חברבבקשה עזרה!!
ידין
חברעזרה?
ידין
חברשמעה למה כך אני אומר לך נכון בhtml יוצא יותר יפה יותר טוב ומדיוק אבל למה לא להשתמש בתוכנה FlashFXP ולאתקין מערכות מוכנות
ידין
חברלא לאאט אתם לא קולטים שאין לי כמו שלו מערכת כמו שלוווווווווו בתמונה זה דומה בדקתי אבל זה לא אותו מערכת סתכלו על שלי
Net 1394
דגם המערכת: System Product Name גירסת BIOS: American Megatrends Inc. 0601
Microsoft Windows XP Professional גירסה: 5.1.2600 Service Pack: 3.0 מיקום: C:\WINDOWS PID: 55669-640-8365391-23656 Hot Fix: NLSDownlevelMapping שלי זה לא מדויק כמו בץתמונה אבל המקום הסיגנון של השמות הקוטגוריות שלי כמו שלי אבל לא רשום ב1 ו2 ו3 מה שרשום פו
ידין
חבראמרו לי לשנות משו למצב פירמוט מה אמור לשנות מה זה בבקשהה עזרהה
ידין
חבראני יודע לפרמט והכל,
אבל איזה דבר אני אמור לשנות לפירמוט אוטומטי ?
itsho 2009-3-19 19:32:51 ידין
חברסליחה יש לי שגיאות כתיב אני הכתוב ברור חזר לי התמונה של האינטרנט אבל יש אלב סימן קריאה ורשום אלב גבלות חסרים משו קזה וזה חוסם אותי אני חיב הורדה של הדרבר טוב אמרו לי שחסר לי שמעה אני לא יכול לאגיד לך המחשב אשני של אחותי הגדולה ואין אינטרנט אז אני אומר לך מי כאן יש לו ווינדוס XP מערכת פשוטה
כמו מחשב רגילידין
חברסליחה יש לי שגיאות כתיב אני הכתוב ברור חזר לי התמונה של האינטרנט אבל יש אלב סימן קריאה ורשום אלב גבלות חסרים משו קזה וזה חוסם אותי אני חיב הורדה של הדרבר טוב אמרו לי שחסר לי
ידין
חברמי יכול לתת לי את הדרייבר של כרטיס הרשת
ידין
חברטוב שמעה זה אני רק משנה אני הבדוק
ידין
חברשמעה יש לי תמחשב מה שאמרתה לי אני בודר אחשב אבל יש לי למתה חזר לי נכון יש תסימן של 2המחשבים יש אלב למתה סימן קריאה נירא לי משו צהוב ורשום גבלות משו קזה
ידין
חברעזרה?
ידין
חברתפעיל תאנטי וירוס ותהורידאם יש בקובץ וירוס האנטי וירוס יגיד לך על השניה הראשונה
מה הו לא מגניב אז אין
ידין
חברשמעה אני לא משתמש בדיסקת אבל לדבר הכחול אזה אני נכנס אם דיסק ואז פירמוט אני לא יודע מה לשנות בכחול
ידין
חברבבבקשה זה חשוב לי המחשב שלי איטי אני חיב לפרמטטט
-
מאתתגובות