התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
b
חבראני ממש מודה לך אח שלי תודה
b
חבראיך אני יכול לראות תמונה של מסך כחול כמו שהיה כי זה מופיע לשניה?אי אפשר לדעת מה המספר למטה
b
חברזאת אומרת שאני צריך לעדכן את ה-high definition audio bus driver ?
b
חברהנה הקישור לDUMP
b
חבריש רעיונות
b
חברלא אני אף בעם לא שחקתי באינטר נט אבל שמתי לב שמשחקים שכאן מופיעים בתמונה אין בהם בעיה
b
חבראחי אם באמת הייה עומס במשחק המשחק לא היה הולך חלק גם עוד משהו עשיתי בדיקה של לוח זיכרון מעבד טמפ גם בסדר גם לא בכל המשחקים הוא עושה בעיות משחק כמו קרייסס או רימבו שפועלים על הגדרה הכי גבוהה לא עשו שום בעיה כלומר אחרי כמה בדיקות מצאתי שאין בעית חומרה
b
חברעשיתי את זה עוד לפני אחי לא עזר אבל לא פתחתי מחשב ואפסתי אותו כמו שאמרת עשיתי בביוס שחזור הגדרות יצרן
b
חברהנה קישור לתמונה
b
חברמשי אמרת לי עשיתי ועדכנתי ביוס של כרטיס מסך ולא עזר אבל משי מטריד אותי שזה עושה את זה בעיקר במשחקים אבל לא כולם שמתי לב שמשחקים שמופעים במקום זה בתמונה לא עושים בעיות מה זה אומר ?
b
חברכן אני מתכוון מאיפה אני מוריד את הBIOS של הכרטיס מסך נכנסתי לNIVIDIA אבל לא הצלחתי להוריד
b
חברעשיתי את מה שאמרת בדיוק אבל שאלתי משהו בעל נסיון אמר לי לעדכן את הביוס של כרטיס המסך אתה יכול לעזור לי בבקשה GIGABYTE 9800+
b
חברגם זה לא פתר את הבעיה
b
חברהבעיה לא נפתרה
b
חברהמחשב עושה ריסט פתאומי הוא נכבה ל2 שניות ונדלק המחשב הוא את זה בעיקר במשחקים אבל לא כל המשחקים בדקתי זיכרון עשיתי פורמט עדכנתי דרייברים טמפ בסדר החלפתי כרטיס מסך בדקתי לוח ועדיין יש אותה בעיה
מפרט :
ספק:600W לוח: ASUS P5QC כרטיס: 9800+GIGABYTE מעבד:QUAD Q9550
-
מאתתגובות