התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ורדית
חבראוי תודה
ורדית
חברסליחה 012
ורדית
חברלבל1 124 כן
ורדית
חברסליחה אבל אבק בטוח אין כי לפני שבוע המחשב חזר מתיקון וניקוי .מה שכן אתמול החליפו לי כרטיס מסך אולי כאן משהו קרה?
ורדית
חברטוב תודה ולילה טוב
ורדית
חבר3,700 ואולי 4,000
ורדית
חברתראה בעיקרון המחשב מיועד לנער [13] שמשחק בעיקר מייפל סטורי קאונטר סטרייק,גאנס,
,gta או משהו כזה ומשחקים ברשת . לא גיימר כבד .
ורדית
חברלא הכל בסדר! המחשב חזר מתיקון היום .ואני ממש ממש מודה לכולם באמת עזרתם לי
אין כמוכם ודרך אגב חג אורים שמח.
ורדית
חברלמי שעזר לי עדכון : לקחתי את המחשב לתיקון ואכן כמו שכתבתם לי הוחלף ספק כח ,ובוצע ניקוי מאבק, הוחלפו מאוררים.אז המון תודה ישר כח
ורדית
חברקיבלתי הצעה על המחשב הזהsatellite l300-1a6 סוג מעבד: Intel Dual Core T3200 , דיסק קשיח: 250 GB , משקל: 2-2.5 ק"ג , מהירות מעבד: 1300Mhz , 2000Mhz , רשת אלחוטית: כרטיס אלחוטי מובנה 802.11 , יצרן: Toshiba
מה דעתך ?המחיר שמבקש עבורו 3,700 האם סביר ? והאם יהיה טוב למשחקים כמו מייפל סטורי, קאונטר סטרייק וכדומה? ותודה על העזרהורדית
חברתודה רבה למי שעזר ושבוע טוב
ורדית
חברטוב תודה אז הבנתי שהמעבד מתחממם יתר על המידה אפשר לשאול האם זה בגלל מאוורר לא תקין או שצריך לנקות מאבק או שאין קשר בין השניים? וסליחה על הבורות !!! פשוט אני ילידת טרפפו
ורדית
חברתודה על התשובה המהירה אבל התכוונתי שהוא נכבה אחרי חצי שעה בערך שהילד משחק האם זו עדיין אותה התשובה ? ודרך אגב הורדתי מהאתר שלכם את התוכנה speedfan ומה שכתוב לי כרגע cpu:92c /lntamal54c/ remold 52c /hdo 44c ושלוש להבות וזה אחריי שסגרנו את המשחק לפני 10 דקות
ושוב תודה
-
מאתתגובות