התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אריאל
חברואם כלום לא עוזר תעשה "שחזור מערכת עד לפני שבוע"
תעדכן אותי
אריאל
חברתנסה את זה: בדיקת און ליין http://support.castup.net/wizard/Diagnostic.aspx
אריאל
חבראולי תנסה לעשות תיקון שגיאות לדיסק?
מה אתה אומר? ניסית?
אריאל
חבראם זה לא עוזר נסה את הפתרון הזה:
אריאל
חברתעדכן אותי
אריאל
חבראריאל
חבר1-5
בטעות הדבקתי פעמיים…
תעשה את זה ותגיד לי אם זה הסתדר
אריאל
חבר1. הפעל את Internet Explorer. 2. בתפריט כלים, לחץ על מחיקת היסטוריית גלישה. 3. לצד קבצי אינטרנט זמניים, לחץ על מחק קבצים ולאחר מכן לחץ על אישור. 4. ליד History (היסטוריה), לחץ על Delete history (מחק היסטוריה) ולאחר מכן לחץ על OK (אישור). 5. ליד Form data (נתוני טפסים), לחץ על Delete forms (מחק טפסים) ולאחר מכן לחץ על OK (אישור). 1. הפעל את Internet Explorer. 2. בתפריט כלים, לחץ על מחיקת היסטוריית גלישה. 3. לצד קבצי אינטרנט זמניים, לחץ על מחק קבצים ולאחר מכן לחץ על אישור. 4. ליד History (היסטוריה), לחץ על Delete history (מחק היסטוריה) ולאחר מכן לחץ על OK (אישור). 5. ליד Form data (נתוני טפסים), לחץ על Delete forms (מחק טפסים) ולאחר מכן לחץ על OK (אישור). 1. הפעל את Internet Explorer. 2. בתפריט כ 1. הפעל את Internet Explorer. 2. בתפריט כלים, לחץ על מחיקת היסטוריית גלישה. 3. לצד קבצי אינטרנט זמניים, לחץ על מחק קבצים ולאחר מכן לחץ על אישור. 4. ליד History (היסטוריה), לחץ על Delete history (מחק היסטוריה) ולאחר מכן לחץ על OK (אישור). 5. ליד Form data (נתוני טפסים), לחץ על Delete forms (מחק טפסים) ולאחר מכן לחץ על OK (אישור). לים, לחץ על
מחיקת היסטוריית גלישה. 3. לצד קבצי אינטרנט זמניים, לחץ על מחק קבצים ולאחר מכן לחץ על אישור. 4. ליד History (היסטוריה), לחץ על Delete history (מחק היסטוריה) ולאחר מכן לחץ על OK (אישור). 5. ליד Form data (נתוני טפסים), לחץ על Delete forms (מחק טפסים) ולאחר מכן לחץ על OK (אישור). אריאל
חברשלום לך…
ניסת לעשות בדיקת תיקון שגיאות לדיסק?
בדיקת וירוסים?
בדיקת רוגלות?
עשית את כל זה?
אריאל
חבראריאל
חברתעשה שיחזור לתאריך יותר רחוק…
אבל לפפני כן תבדוק במנהל התקנים אם בכל זאת הדרייבר חזר לקדמותו
אריאל
חברהיי
אם את מחקת את הנרו דרך "הוספה והסרה" אז התוכנה הוסרה בהצלחה.
אריאל
חברתראי לנו את הדוח שגיאות הזה
תוכלי גם לעיין בדף תמיכה טכנית למסנג'ר באתר –
http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=1817&P N=1
takala 2008-12-9 16:51:38 אריאל
חברRush ?
הוא טוען שהוא לא מצליח למצוא מהדיסק של הלוח אם אולי הדיסק של הדרייברים נדפק
אז שיעשה חיפוש באינטרנט עדיף
אריאל
חברבדיקת און ליין לדרייברים
-
מאתתגובות