התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
omriwin
חברכנסי לתוכנה רשמקול (Sound recorder), ותנסי לפתוח את הקובץ משם.
omriwin
חברבכדי לפתוח קבצי ISO צריך תוכנות מיוחדות, המומלצת והמוכרת ביותר היא DEMON TOOLS, שאת הגרסא החדשה ביותר שלה ניתן להוריד מכאן.
התקן את התוכנה, לפי שפת הווינדוס שלך.
לאחר ההתקנה יהיה לך לייד השעה בשורת המשימות ציור כזה עם ברק, תלחץ עליו קליק ימני , ראה תמונה.כמו שניתן לראות בתמונה למעלה, לאחר הקליק הימני נפתח לך תפריט שבו אתה צריך ללחוץ על VIRTUAL CD/DVD-ROM.
בתפריט שנפתח עכשיו, בחר ב-set number of devices, ואז ב-4 drivers.לאחר המתנה של 5-10 שניות כנס שוב לתפריט VIRTUAL CD/DVD-ROM, ועשיו תראה שמופיעים לך 4 כוננים.
עכשיו, בחר ב-driver 1, בחר mount image ובחלון שיפתח מצא את מיקום קובץ ה-ISO ובחר אותו. לאחר עוד המתנה קצרה נפתח לך קובץ EXE כאילו אתה מכניס דיסק לכונן. תתקין את המשחק.
כשיבקשו ממך את CD2, תעשה את אותן פעולות אבל תכניס ל-driver 2, וכך הלאה עם שאר הדיסקים.
כתבת שיש 6 קבצים, אז את קובץ 5 תכניס לכונן מס' 1 ואת קובץ 6 לכונן מס' 6.
קרדיט אך ורק לי על המדריךomriwin
חבריש לך צורבDVD ?
הכונן שלך קולט דיסקי DVD אחרים?אם האפשרות הנכונה נכונה, ו/או אפשרות 2 לא נכונה, קח את מחשבך לכל חנות מחשבים שהיא, תבקש 'כונן DVD שיכול לצרוב', תן להם את המחשב שלך (וקח מהם מספר טלפון), ואחרי כמה ימים תתקשר אליהם ותשאל אם מוכן. לפעמים לוקח כמה ימים לייבא את הכוננים מחו"ל, אז קח בחשבון שתצטרך להמתין.
omriwin
חבראני משער שבמחשב שלך שמעת מצוין, העברת למחשב אחר, ושם לא שמעת. אם כן, אז פתח את הקובץ שכן שמעת ועשה את הפעולות הבאות:
1. פתח את המצגת, עדיף בPOWERP 2007.
למה? כי אני בטוח שאפשר ב2007, אני משער שגם ב2003 אבל ב2007 אני בטוח איך עושים את זה. עדיין, אני משער שאפשר בדרך זו או אחרת לעשות את זה באופיס 2003.
2. לחץ על כפתור אופיס (ב-2007), זה הכפתור העגול הזה בפינה למעלה.
3. כנס לקטגוריה PUBLISH ובחר באופציה BACKPAGE FOR CD, אתה לא חייב דיסק, על אף שם האופציה.4. הכנס את שם הדיסק/התקייה שלשם אתה רוצה שישמר הקובץ המתוקן. עיגול כחול בתמונה למעלה.
5. אם אתה רוצה לצרוב על CD/DVD בחר באפשרות Copy To CD, בכדי לבצע את הפעולה הזאת אתה צריך (כמובן) צורב שמותאם לסוג הדיסק.
אתה יכול גם לעשות תקייה במחשב שלך- על ידיי לחיצה על Copy To Folder… .
5א. אם בחרת לעשות תקייה יופיע המסך הבא:אתה יכול לבחור את שם התקייה (למעלה) ואת מיקומה (למטה).
5ב. מתקדמים יכולים לעשות מהתיקייה RAR, ולפרסמו באינטרנט אם ברצונם לשתף את המצגת.
5ג. אם אתה רוצה מתוך התקייה להפעיל את המצגת המתוקנת אמור להיות שם איזה קובץ AUTOPLAY.
6. אחרי שהפעלת AUTOPLAY/הכנסת את הדיסק, יעלה לך חלון, תלחץ בו ACCEPT. עכשיו תרוץ הצגת שקופיות (SHOW) של המצגת, כולל סאונד כולל הכל. -
מאתתגובות