התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
גל רוזנזפט
חברהכלי של MSI שאמור לעדכן דרייברים אוטומטית לא עובד,
המערכת שאני עליה עכשיו (ללא התקנת הדרייברים של ה SM Bus ) היא הפרמוט הרביעי ביומיים האחרונים. כאשר בכל השאר ההתקנה הראשונה הייתה של הדרייברים של הציפסט בעזרת הדיסק שבא עם הלוח אם.
המערכת עבדה בסדר גמור כבר שנה, ועכשיו פרמטטי כדי לנקות, לא משום שהייתה בעיה מסוימת. לכן אני סבור שהחומרה בסדר.
התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך בסדר גמור (דרייבר של geforce 9800),
הדרייבר שאני לא מצליח להתקין הוא של ה NForce של לוח האם, אפילו שאיני משתמש בNForce.
אני יכול להמשיך לעבוד ככה, בלי כל הדרייברים של הלוח אם מותקנים, אבל אני לא סומך על המערכת שהיא תהיה יציבה.
גל רוזנזפט
חברלא נראה לי שעם מפצל VGA תוכל לשלוט על שני המסכים בנפרד,
מה המטרה?
גל רוזנזפט
חברמשהו שחשבתי זה האם יש דרך בעזרת כונן נייד USB להתקין עליו פרטיטיון של וינדוס ולעלות איתו ולהעתיק קבצים? קצת לא מציאותי אולי?
גל רוזנזפט
חברבקשר לתשובה שלך, Dr, למה שזה ישפיע? בכל מקרה שיניתי את ההגדרות ללא שינוי
גל רוזנזפט
חברבדקת את האפשרויות של היציאות ב:
מקש ימני על שולחן העבודה -> מאפיינים -> הגדרות
יכול להיות ששמה יהיה לך ציור של שני מסכים שתוכל לבחור לאיזה מהם להוציא תמונה אבל זה סיכוי נמוך,
מה שאתה צריך לעשות זה
להיכנס ל Control Panel של Nvidia
ולבחור: "enable DualView"
יהיה לך סימן ירוק כזה שלהם למטה בצד ימין שיכניס אותך לקונטרול פנל של נוידיה
גל רוזנזפט
חברמה סיומת הקובץ?
גל רוזנזפט
חבראני גם חושב שזה הכרטיס מסך, לא הגיוני שהספק…
הספק הוא EZCool 12CMF 500W
המאוורר של הכ"מ עובד, אבל לא נראה לי שהבעיה היא חימום(אולי גם וגם) מכיוון שיש משחק או שניים שבהם זה קורה תמיד באותו רגע ( באותו אקט) לכן נראה לי שזו בעיה של גישה כלשהיא.
את המחשב יש לי כבר 9 חודשים, אבל הכרטיס מסך ללא אחריות בארץ (השאר סביר להניח שכן באחריות בארץ).. או יותר נכון, באחריות בארה"ב, ואם אני בטוח שהבעיה בו אז אני מעדיף לקנות חדש מאשר לשלוח אותו.
תודה על התשובות

גל רוזנזפט
חברלא נראה לי שזה סוס.. אולי בעיה בשמירה של ההגדרות של אקספלורר.. אולי התקנה מחדש, או
מעניין אם זה יעבוד:
Start -> Run -> Regedit
שמה תחפשי בצד השמאלי את התיקיות האלו:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
כאשר הגעת לתיקייה הזאתי של הרג'יסטרי, תמצאי בצד ימין את איפה שכתוב: "Start Page"
מקש ימני של העכבר ו"Modify"
תשני את ה:Value Data
לכתובת של האתר שאת רוצה שיופיע בעמוד הבית
תודיעי אם זה עבד

גל רוזנזפט
חברקיימות הרבה תוכנות שעושות את זה, אני כרגע לא מכיר אחת אבל אלא אם כן מישהו כאן מכיר וממליץ על אחת, תחפש בגוגל תוכנה לעריכת סרטים (באנגלית) וכל תוכנה שתמצא סביר להניח שתעשה את מה שאתה צריך
גל רוזנזפט
חברדבר ראשון, אל תקנה IP קבוע. זה רק טוב אם אתה רוצה להפעיל שרתים של משחקים על המחשב שלך או שרתים מסוג אחר.
על מנת שהפורטים יהיו פתוחים לא משנה שיש לך IP דינמי, רק משנה שמבחוץ ידעו להגיע אליך. כלומר, יש לך ראוטר שהעולם רואה אותו, והראוטר מחלק כתובות פנימיות דינמיות לכל מי שברשת של הראוטר. אם אתה מתחבר ראשון לראוטר אז הראוטר יתן לך את הכתובת הראשונה שלו, לפי הטווח שלו. אם תאתחל את הראוטר ותתחבר ראשון הוא יתן לך עדיין את אותה כתובת, הראשונה. אבל אם התחברת שני אז הוא יתן לך את הכתובת השנייה.
מה שאתה צריך לעשות זה
Port Forwarding
אצל הראוטר, לכל ראוטר יש עמוד הגדרות משלו שאתה נכנס אליו דרך הדפדפן, אני לא יכול להגיד לך מה הכתובת של הראוטר שלך כי אני לא יודע איזה חברה הוא אבל תחפש בגוגל ותמצא את זה מהר. לאחר שנכנסת תחפש מקום שכתוב בו Port forwarding, זה בעצם להגיד לו לשלוח את כל הבקשות שמגיעות אליו עבור פורט ספציפי אל הIP הפנימי הזה:
לדוגמא אם הייתי רוצה שבקשות עבור פורט 80 יעברו אל המחשב שלי הייתי מגדיר לו שעבור פורט 80 כל הבקשות יעברו אל הIP 10.0.0.2 בהנחה שכרגע זהו הIP שלי.
אם תנתק את הראוטר ואז מחשב אחר יתחבר, ורק לאחר מכן אתה תתחבר, אז אולי הראוטר יתן לך כתובת 10.0.0.3 ואז הוא עדיין ינסה לשלוח ל2, אז נכנס זה שהIP הפנימי לא סטטי, אבל אתה מייד תראה שהוא לא מעביר מידע, ותוכל לשנות את הפורט הזה לעבור ל3.
גל רוזנזפט
חבר1.5 זה מהירות טובה.. אני משחק משחקים ברשת, ובד"כ זה מספיק.
לפעמים רשת אלחוטית מאבדת מידע, כמה שיותר אתה רחוק מהראוטר וכמה שיש יותר עצמים מתכתיים בדרך, פחות הקליטה תהייה טובה.
אפשרות לניסיון זה לחבר את המחשב של הבן שלך ישירות לראוטר בעזרת כבל רשת, ולשאול אותו אם החיבור שלו טוב יותר כעת. אם כן אז החלק האלחוטי מאט.
אני מניח שהחברים שלו עם החיבור הטוב יותר, גרים בארץ?

גל רוזנזפט
חברשלום אבישי
לרוב כרטיסים גרפיים חדשים יש להם שתי יציאות, אבל זה לא המקרה שלך…
כרטיס מסך נוסף לא יעזור, לא תוכל לחבר את שניהם במקביל (זה אפשרי בעזרת כרטיסי מסך חדשים על מנת לקבל פי שתיים עוצמה, אבל זה לא המקרה)..
קיימים כבלים מפצלים אבל שמעתי שהם לא מומלצים…
אבל קיימים מפצלים בסגנון הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews& op=ViewProduct&pid=417
בטוח קיימים זולים יותר ופחות, אבל תחפש ותשאל על מוצרים בסגנון הזה.
גל רוזנזפט
חבראתה בטוח שיש לך חיבור לאינטרנט? ושהאקספלורר לא במצב "offline"?
כדי לבדוק אם הוא במצב אופליין תלחץ על File או קובץ אם התפריט בעברית ושם תראה שכתוב Work Offline (אני לא זוכר מה המקביל בעברית) אם מסומן עליו וי, תוריד את הוי ותראה אם זה היה זה.
דרך פשוטה לבדוק אם יש לך חיבור לאינטרנט, היא לבצע "ping" אל שרת כלשהו, לדוגמא גוגל. פינג פשוט שולח אליו הודעת שלום ומודד כמה זמן לוקח לו לענות, אם הוא עונה בזמן סביר (משהו כמו 100 אלפיות שניה) אז אקספלורר אמור להתחבר אם אין לו בעיה.
כדי לשלוח הודעת פינג,
Start > Run או התחל > ריצה
ושם תכתוב "cmd"
זה יפתח חלון דוס כזה, שבו תכתוב
"ping http://www.google.com"
תשובה טובה תיראה ארבע שורות כאלה:
Reply from 209.85.129.99: bytes=32 time=77ms TTL=243
Ping statistics for 209.85.129.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),אם יש לך אינטרנט והבעיה היא באקספלורר..
הדרך הקלה ביותר להתקין אקספלורר היא להוריד אותו מהאינטרנט, שזה קצת בעיה אם אין לך כרגע אקספלורר או פיירפוקס כד' מותקן כרגע, את היכול אולי לבקש ממישהו שישים את הקובץ התקנה על דיסק ולהתקין משם.
גל רוזנזפט
חבראל הרשמקול את מגיעה דרך:
Start > All programs > Accessories > Entertainment > Sound recorder
או אם התפריטים בעברית:
התחל >כל התוכניות > עזרים > בידור > רשמקול
אפשר להקליט איתו וגם לנגן, תנסי לנגן את הwav לראות מה קורה..
האימייל שלי הוא
g3trans @ gmail . com
(ללא הרווחים)
גל רוזנזפט
חברתנסה לנתק, להוציא את הבטריה, להחזיק את הכפתור של ההדלקה איזה חצי דקה דקה. תחבר את החשמל והסוללה ולהדליק..
קראתי קצת ולהרבה יש את הבעיה הזו עם וריאציה של הביפים, יותר נפוץ אחד ארוך ושתיים קצרים… יש לך אחריות?
-
מאתתגובות