התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
גל רוזנזפט
חברהממ.. ההקלטה עם הרשמקול של ווינדוס אמור לתת גירסה הכי בסיסית של wav, לא נראה לי שתהיה בעיה של התאמה לנגן של ווינדוס או הקודאק.
את תמיד יכולה לעדכן את הגירסה של המדיה פלייר, או להוריד תוכנות ניגון אחרות,
תנסי לעדכן את המדיה, לא נראה לי שהבעיה שם אבל בכל מקרה שווה לנסות.
אם את רוצה את יכולה לשלוח לי את הקובץ ואם הוא לא עובד אצלי אז הבעיה בקובץ, אשלח לך הודעה עם האימייל שלי למקרה ש.
גל רוזנזפט
חברלא תצליחי להקטין 7.4 ל4.5 של דיוידי..
יש לך שתי או שני אפשרויות.. האחת היא לחתוך את הסרט כשהוא סרט ואז לצרוב שני דיסקים של שני החלקים של הסרט (ניתן למצוא תוכנות חינמיות לעריכת סרטים באינטרנט, אני לא מצליח לחשוב על אחת ספציפית עכשיו).
האפשרות השנייה, אם המטרה היא להעביר את הסרט או לתת אותו למישהו ולא דווקא לנגן אותו כדיוידי היא לחתוך אותו לחלקים באמצאות winrar ואז לצרוב אותו לשני דיסקים.
גל רוזנזפט
חברמחירי מחשבים היום לא יקרים, אני ממליץ להישאר עם המחשב שלך עד שתרצה לשדרג ואז להחליף את הכל, לא חלקים חלקים.
פעם היה לי מחשב שהייתי מחליף חלקים חלקים, ואז הוא אף פעם לא עבד כמו שצריך כי כל פעם היה חלק אחד שהיה מאט את כל השאר..
גל רוזנזפט
חבראת בטוחה שזה קובץ חוקי? מאיפה השגת את הקובץ?
יכול להיות שזה רק הקובץ הספציפי הזה? או שזה כל הקבצים על סיומת wav?
איזה שגיאות הוא נותן לך כשאת מנסה לפתוח אותו עם הWindows media player?
גל רוזנזפט
חבראיזה סוג קובץ זה? קיבצי Winzip המסתיימים בסיומת נקודה zip ניתנים לפתיחה על ידי תוכנה הבאה עם ווינדוס.
אבל יכול להיות שהקובץ שלך מסתיים בסיומות rar או ace וכו', ואז את צריכה תוכנה אחרת שתוכל לפתוח אותם,
אני ממליץ על Winrar לפתיחת קבצים מכווצים, לינק: http://www.download.com/WinRAR/3000-2250_4-10007677.html
הוא חינמי, הוא רק יבקש ממך אם את רוצה לקנות, פשוט תגידי שלא.
בהתקנה שלו הוא ישאל אותך אם אוטומטית לפתוח קבצים מכווצים בעזרתו, תגידי שכן ואז כל הקבצים האלה יפתחו בלחיצה כפולה עם winrar. אחרי שאת פותחת אותם את רואה את הקבצים ויכולה לגרור אותם לאן שאת רוצה.
אם לא קלעתי לבעיה, תפרטי יותר ואני אסביר ממוקד יותר

-
מאתתגובות