התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
AVI
חברהאם הוא משמיע צחפצופים נסה לחבר חזק כרטיס זיכרון מסך ותראה עם לא יצא משהו מהמגע
AVI
חבר
אני רוצה מחשב לקריסיס לcall of duty 4 5 assassins ולמשחקים חדשים מישהו רוצה להביא לי מחשב בתקציב נחמד
ויש לי חשש לגבי המעבד המחשב יכלול מעבד e5300 לא זוכר לוח נראה לי גי 41 זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך 9600 500 גיגה קשיח ועוד פרטים שאני לא זוכר האם המחשב יפיעיל תמשחקים שרשמתי
ויהיה טוב ומהיר תענו מהר זה דחוף לעכשיוAVI
חבריש לך כרטיס מסך אם כן זה גם יכול להיות בעייה היה לי בעיה דומה אצלי זה היה בגלל הלוח אם זה שהמנורה דולקת והמעבד עובד זה לא אומר שהלוח תקין כך היה אצלי יכול להיות שיש חלק שלא תואם אם הלוח לדוגמא אם הלוח מסוג 1 והזיכרון מסוג 2 לפעמים זה מפריע להפעלה ותבדוק יש מצב שהחיבור של הלוח או אחד הדברים שהזכרת לא מחובר טוב או לא תואם או רופף מקווה שעזרתי
AVI
חברתמשיכו לעזור או לנסות לתת פתרונות זה לא עזר הכרטיס מסך לא הלך וגם לא שום דבר אחר מפני שפתחתי את המחשב הכנסתי זיכרון ראיתי שהוא לא ממתאים והוצאתי אותו ומאז המחשב לא נדלק יכול להיות שבגלל שהזיכרון לא תואם ללוח אם הוא הרס אותו תנו פתרונות בבקשה הבעיה עדיין לא נפתרה וזה דחוווווף
AVI
חברעדין האם המחשב יריץ משחקים שיצאו גם בעוד שנה ואמרו לי שהמעבד והלוח אם דפוקים אז בבקשה מי שיכול לעזור תעזרו לי במודעה של המחשב היה רשום מחשב מושלם לגיימרים האם זה נכון או שסתם רשום או שזה מחשב לגיימרים רגיל ולא מיוחד תעזרו בבקשה
AVI
חברלפני שהמחשב מגיע לטעינה של ווינדוס אקס פי אני מקבל מסך לבחור באיזה מצב להיכנס בטוח או נורמלי או לפי הפעם האחורנה שהוא עבד טוב
לא משנה מה אני לוחץ – זה עושה ריסט.
ועכשיו שאני בוחר באפשות זה כותב system32/DRIVER/PCI.SYS
ורשום להכניס דיסק וללחוץ ריפר
1 איך מתקנים את זה ?
2 יש לי דיסק של ווינדוס xp sp3 שממנו פירמטי והתקנתי את הווינדוס ניסתי להכניס אותו ולפרמט או לתקן אבל הוא רושם שגיאה איזה משהו בכונן וכשאני לוחץ משהו ישר ריסט.
אני חייב עזרה !
בקשר לתגובה שקיבלתי כאשר אני מכניס את הדיסק של ווינדוס שאיתו פירמטי שאני מגיע למסך הכחול של הפירמוט הוא רושם ללחוץ על מקש כלשהו, וכשאני לוחץ – זה עושה ריסט שוב.
ראיתי פתרון שאמר –
בחלון הדוס הקלד את הפקודה הבאה:
expand d:\i386\pci.sy_ C:\WINDOWS\system32\drivers\pci.sys
3 – איזה חלון ?
itsho 2009-2-20 11:44:49 -
מאתתגובות