התגובות שלי בפורום

מוצגות 11 תגובות – 46 עד 56 (מתוך 56 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: קניית מחשב חדש #5554

תודה למשיב.יגאל

בתגובה ל: קניית מחשב חדש #5537

ציינתי מחשב והתכוונתי למחשב בלבד.התקציב הוא על פי המתבקש ממרכיבים איכותיים, אך ללא צורך בביצועים גרפיים מיוחדים. רק תכונות של איכות ומהירות. האם יש העדפה או חיסרון ללוח אם שיש בו כרטיס קול ומובנה וכדומה. תודה למשיב האדיב. יגאל

בתגובה ל: חתימת דיסק DVD] Finelizung] #5103

תודה !!!    יגאל

בתגובה ל: חתימת דיסק DVD] Finelizung] #5088

תודה למשיב.

קראתי את החומר ונכנסתי לכול מסך אפשרי שעשוי לענות על שאלתי אך לא מצאתי את הפתרון. תודה. יגאל

בתגובה ל: outlook-הודעות שגיאה #3272

לבן

עברתי ל outlook express . עברתי על ההגדרות עם התומך של הספק שלי ונראה לי שזה עובד כראוי, רציתי לשמוע את חוות דעתך איזה תוכנה עדיפה משניהם.מה שברור לי ש outlook  microsoft יש נותנת יותר אפשרויות כמו CALANDER למשל. תודה . יגאל

בתגובה ל: outlook-הודעות שגיאה #3266

o.k

בתגובה ל: outlook-הודעות שגיאה #3254

לבן תודה עבור תגובתך !

משהו לא ברור לי בהנחיה שלך. אני עובד עם  outlook microsoft

כשאני נכנס לכלים-חשבונות דואר אלקטרוני, אין לי את ההמשך שציינת. אני מניח שהתכוונת לכניסה במקום שונה [ ניסיתי דרך לוח הבקרה, מכיע לאותו מקום] אם לא קשה לך לפרט היכן בדיוק להכנס. תודה . יגאל

בתגובה ל: outlook-הודעות שגיאה #3230

תודה למשיב !הפתרון של תוכנת דואר אחרת לא חדשה עבורי וגם יש לי. אך זה לא אמור לפטור את ספק האינטרנט שלי מלטפל בבעיה, אם אכן הבעיה אצלו, וזה מה שאני מנסה לברר כאן. יגאל

בתגובה ל: בעיית צורב DVD. benq חיצוני דגם:5224WU #3117

תודה לבן !

אכן אני מתחבר עם USB . גם עשיתי את מה שהנחת אותי ואין שינוי, אותה הדעה על פונקציה שגויה ממשיכה להופיע כשאני מנסה לצפות מהכונן. אגב. בבדיקת החומרה במנהל התקנים,  המצב הכונן "פועל כראוי". יגאל

בתגובה ל: בעיית צורב DVD. benq חיצוני דגם:5224WU #3099

ל BBENN.

תודה על הצעתך אך כפי שציינתי זה צורב חיצוני והוא סגור . אין את אפשרות הזזת הג'מפר למצבים כמו מסטר ו סלייב. לפחות אני לא רואה את מקומם.

בתגובה ל: בעיית צורב DVD. benq חיצוני דגם:5224WU #3098

כן. אני מזהה אותו.

מוצגות 11 תגובות – 46 עד 56 (מתוך 56 סה״כ)