התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
פנינה
חברואגב, האם יכול להיות שבגלל שיש לי למעלה מאלפיים אימיילים זה הגורם לבעיה שהזכרתי?
פנינה
חברלאבי לילה טוב,
ראשית תודה על תשובתך המהירה.לא אני לא מקבלת שום הודעה. לדוגמא: אני מקבלת אימייל מעכבר העיר וכשאני רוצה להגיע לאתר מתוך תיבת הדואר לא מצליחה להיכנס. כניסה לדילים, לא מצליחה ועוד ועוד.מה עושים?לאחרונה התקנתי את התוכנה של יס סטרימר , האם זה שיבש לי את כל המערכת? נראה לי שמאז התחילו התקלות.מחשב איטי ובעיה בכניסה לאתרים מהדואר האלקטרוני.אודה על תשובתך.פנינה
חברהעתקתי שרתים יש לי 153 שרתים איך אני יודעת במה לבחור?
פנינה
חברגם לי יש את אותה בעיה. מה עושים? אשמח לתשובה. תודה
פנינה
חברשבת שלום,
אבקש עזרה ברכישת מחשב ביתי. הצרכים שלי כניסה לאינטרנט והדפסה.ראשית רציתי לשאול אם כדאי לרכוש באייבורי.ראיתי מחשב באייבורי CORI3 ליבה כפולה אינטל 2100 האם אפשר לקבל חוות דעת על המחשב.תודה פנינהמארז + ספק כח
מארז הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות
ספק כח מותג IN-WIN Power Man 350W Real
יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFCשנתיים אחריות לספק הכח
מעבד
Intel® Core i3 2100 3.1GHz
לוח אם
לוח Chipset Intel H61 B3
כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100
דיסק קשיח
Seagate 500GB SATA2\SATA3
7200RPM 16MB Buffer
זיכוי לדיסק קשיח Hitachi 500GB SATA2
7200RPM 16MB Buffer –ו30 ש"ח
זיכוי לדיסק קשיח Western Digital 500GB
SATA2\SATA3 7200RPM
זכרון פנימיKingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz
3 שנות אחריות.כונן אופטי
צורב LG SATA DVD
או צורב Optiarc SATA DVD
מהירות צריבה מקסימלית X24
שנתיים אחריות לכונן האופטי
מאיץ גרפי
המחשב כולל מאיץ גרפי מובנה במעבד
Intel Graphics
פנינה
חברשלום,
ישירות מהדפדפן (אינטרנט). אני מנסה להיכנס לאתר מסויים ומקבלת את ההודעה הזו. אשמח באם תסביר לי איך אני מצלמת מסך.פנינה
חברתודה אין צורך במענה. הסתדרתי
שבת שלום
פנינה
חבראני לא יודעת מה התקינו לי כשקניתי את המחשב.
עד כה כשקיבלתי את ההודעה עשיתי ביטול ולא אישרתי.
אך מה עושים הלאה איך אוכל לשמוע מוזיקה?
פנינה
חברשלום,
אינני יודעת אם התקינו לי ברכישה ווינדוז מקורי. אם אעשה פעולה זו האם יכול להיות שאם התוכנה אינה מקורית יחסמו אותי?
תודה על תשובתך.
פנינה
חבראין צורך לענות לי. תודה. ברוך השם מצאתי. גררתי את התיקיה תחת שם של תיקיה אחרת.
פנינה
חברלילה טוב,
עכשיו משכתי את הדלת החוצה הצלחתי לפתוח הכונן אך אי אפשר לסגור אותו אני נתקלת במעצור. משהו מונע מבעדה להיסגר
פנינה
חברהיי,
זה כבר אחרי שפתחתי. כנראה עשיתי זאת באגרסיביות. הכונן נפתח הדלת של הכונן קצת בחוץ ואי אפשר לסגור את הכונן או למשוך את הדלת החוצה כלומר אי אפשר להכניס דיסק
מה עושים?
פנינה
חבראוקיי תודה. אם כך יש לי מישהו שאני מכירה.
פנינה
חברהיי,
איך אפשר להסביר את זה שהיום למשל המחשב דלק כל היום ולא השמיע רעשים? ולפעמים מהרגע שאני פותחת הוא לא מפסיק לזמזם עד כדי שאני סוגרת אותו. מה זה יכול להיות?
פנינה
חברלילה טוב,
תודה לכם על כי עזרתם לי להיפטר מההודעות הטורדניות.
פנינה
-
מאתתגובות