התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
פנינה
חברלמנהל הפורום שלום,
הסרתי את התוכנה r.m כפי שכתבת ועכשיו נשארה ההודעה windows deffender לאחר שהסרתי את התוכנה הפעלתי מחדש.
פנינה
חברהיי,
עשיתי הכל לפי ההנחיות וזה לא פתר את הבעיה נהפוך הוא מקבלת הודעה נוספת windows defender
מה עכשיו?
פנינה
חברבוקר טוב,
עכשיו לאחר שסידרתי את האאוטלוק אני מנסה לעבור על הדואר ולצערי טרם התגברתי על הכל. ישנם מספר הודעות דואר שאני מקבלת ולא מצליחה לקרא. הכתב לא באנגלית ולא בעברית אלא אני מקבלת כל מיני סימנים כמו ריבועים עגולים פסיקים וכו'.
איך אני משנה ?
תודה\
פנינה
חברלא דיברתי עם אף אחד בטלפון. שלחתי בקשה לדבר עם מישהו ובמקביל ניסיתי. נכנסתי לעזרה בתיבת הדואר ומצאתי הנחיות לשינוי שפה והצליח לי.
ומיד נכנסתי לאתר ושלחתי לך תודה ורשמתי שהצלחתי לתקן את התקלה בדרך אחרת ואני שוב חוזרת ואומרת תודה לך על תשומת הלב.
פנינה
פנינה
חברתודה למשתמש שעזר לי ואיני יודעת את שמו.
הצלחתי לעשות שינוי בשפה בדרך קצת אחרת. ניסיתי והצלחתי.
פנינה
חברהאם מישהו יכול לדבר איתי בטלפון ולעזור לי להתגבר על התקלה?
תודה
פנינה
חברהיי,
עד שסוף סוף הצלחתי להגיע לשתיים.
נכנסתי להתחל רשמתי מה שאמרת ואני מקבלת הודעה "אין אפשרות להפעיל את ארגומנט שורת הפקודה אינו חוקי בדוק את הבורר בו אתה משתמש במיקרוסופט אאוטלוק
מה לעשות עכשו?
פנינה
חברהאם אני נכנסת למתקדם מתוך האינטרנט או מתוך תיבת הדואר?
בתיבת הדואר לא מצאתי ובאינטרנט מצאתי מתקדם אך לא מצאתי שפה עבור תוכניות…
התוכל להנחותני?
פנינה
חברתודה ואודה לך באם תעזור לי לגבי שאלתי השניה אאוט לוק
ראה תגובתי להנחיותיך.
ואני מודה לך מקרב לב על העזרה
פנינה
חברעשיתי את אחד
איפה אני מוצאת את שתיים?
פנינה
חברלילה טוב לך ,
כפי שכתבתי ניקיתי. פתחתי את הקופסא והסברתי למישהו מהיכן אני שומעת את הרעש. אז אתאר לך באמצע המעבד יש קופסא בעובי בערך ס"מ עד שניים ומחובר לרצועת פלסטיק עבה לבנה. האם זה הדיסק הקשיח? אם כן ממנו מגיע הרעש. שנים הנורה האדומה באמצע ליד כפתור ההפעלה כל הזמן מהבהבת האם ככה צריך להיות?
פנינה
חברשלום,
פתחתי, ניקיתי/שאבתי. הפעלתי כשהמחשב פתוח ונראה לי כי הדיסק הקשיח מרעיש.
איך אני יודעת בוודאות כי אכן הדיסק הקשיח לא תקין?
-
מאתתגובות