התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
איציק
חברהתקנתי את הדיסק על מחשב אחר והוא אכן מוגדר כמשני.
אז בדיוק התחילה הבעיה.
איציק
חברקרה לי גם לפני כמה חודשים.
בינתיים לא עשיתי כלום עם המחשב.
אני אנסה, תודה.
איציק
חבראמיתי,
לא כתבת איך הצלחת לשחזר את בקבצים?
האם נעזרת בחברה חיצונית או ע"י תוכנה ביתית?
איציק
חברשלום,
יש לי בעיה דומה. לוח האם במחשב שלי שבק חיים. הרכבתי את הדיסק הקשיח על מחשב אחר ע"מ להוציא ממנו מידע אוךם אני לא מצליח להיכנס אליו. ההודעה שאני מקבל היא שהדיסק לא מפורמט. זה מעניין כי מיד לאחר ההתקנה כן היתה לי גישה לדיסק דרך ה- Explore. האם יש דרך להוציא משם את המידע? מדובר בקבצי מוזיקה ותמונות בעיקר.
איציק
חברלצערי לא!
המחשב שלי ישן מידי.
אני אפילו לא יודע איזה לוח אם זה.
איציק
חבראני מנסה אבל לא מצליח. אפילו פירמטתי שוב את המחשב.
אני מצליח להתקין את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס אבל עדיין אין תגובה וברשימת ההתקנים מופיע לי error תחת התקני הקול. יכול להיות שהבעיה בלוח האם?
איציק
חבראני מניח שאין פתרון לבעיה הזו.
חשבתי שאולי זו בעיית חומרה, חיבור לא נכול של ספק הכח אבל אני לא בטוח.
איציק
חברכשאני מנסה לפתוח קובץ מוזיקה אפילו מדיסק (wave), המדיה פלייר נפתח ואז אני מקבל:
"Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly."
איציק
חברתודה לך על הכל RUSH,
ניסיתי את התוכנה והיא באמת מצאה כמה דרייברים לא מעודכנים אבל כנראה שלא זו הבעיה.
איציק
חברמצטער על התגובה המאוחרת.
אכן כן, זה אותו מחשב עם בעית הסאונד רק ששתי התקלות התחילו בזמנים שונים לכן לא נראה לי שיש קשר בין שתי התקלות.בעיה היא בדיוק כמו של wafotshky. ברגע שאני מנסה לעשות restart המחשב נכבה חלקית.
איציק
חברהוא דווקא מצביע על בעיה בהתקן אבל הדרייברים שקיבלתי איתו לא עוזרים.
איציק
חבריש לי את אותה הבעיה.
קיבלתי דרייבר עם כרטיס הקול אבל נראה שהוא לא עוזר.מה עוד אפשר לעשות???
איציק
חברשלום לכולם.
איך אני יכול לברר איזה לוח אם יש לי?
נעלם לי הדרייבר של כרטיס הרשת ואני לא מצליח למצוא אותו.
איציק
חברשלום.
לפני כמה ימים, תוך גלישה באינטרנט, קיבלתי הודעת error שיגרתי וכל החלונות נסגרו לי. כאשר ניסיתי לפתוח דף אינטרנט חדש קיבלתי The page cannot be displayed. עשיתי ריסטים לכל מה שאפשר ומתוך יאוש פניתי לתמיכה הטכנית של 012. האבחנה היתה שאחד הדרייברים שלי נעלם ושזוהי בעיה נפוצה ב-Windows XP, ואמנם האייקון של "local internet connection" נעלם. מה עושים? איפה אני יכול להשיג דרייבר ללוח אם אם אני לא זוכר איזה דגם זה?
א. דניאל
-
מאתתגובות