התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
טל
חברזה מופיע בצורה הרגילה והטובה

צירפתי לך תמונה..תוודה על העזרה,אתה גדולל!
< =text/>
טל
חברבעצם מה הקשר?
התוכנה MONIE MAKER זה לערוך/לעשות סרטונים…
ומה שאתה נתנתה לי זה לישמוע שירים.
< =text/>
טל
חבריש בעברית?
פשוט באנגלית מאוד קשה לי לעשות פעולות בסיסיות עם התוכנה הזאות..
< =text/>
טל
חברטוב אז זה השגיאה שמופיעה לי..,השיגאה הזאות מופיעה לכל השירים שאני מנסה להעלות..אבל רק לשירים,תמונות וקטעי וידיאו זה מעלה רק לשירים זה נותן שגיאה כאזאות…
תוודה לעוזרים
< =text/>
טל
חברניסתי ולא הצליח לי…
זה נישאר עדיין כמו בתמונה,מה אני עושה?
< =text/>
טל
חברפירשתי לך את מה שזה רשם לך וזה התוצאה:
קישור href = "C:% 5Cprogram% 20files% 5Cicq6% 5Cservices% 5CicqApp% 5Cver1% 5Ctheme% 5Cimages% 5CicqMessageDlg% 5CEdit.css" type = "text / CSS" rel = "stylesheet" היעד = "_blank">
שינויים בממשק המשתמש של שפה לא ייכנסו לתוקף עד שייכנס לך יניתוק ו שוב.ניראה לי שחסר לך שם משהו…קובץ מסוים..
אמרתה שהטכנאי עשה את זה בדקה אחת לא? אז תתיקשר אליו ותישאל אותו בטלפון..תישאל מה יש לך כבר להפסיד?!!
< =text/>
טל
חברפעם פתאום המחשב שלי לא עבד..ואז הוצאתי את הכבל הראשי של המחשב (כבל שחור עבה גדול) ואז החזרתי אחרי דקה אחת והמחשב יסתדר 😛
< =text/>
טל
חברהעלתי לך את הסמלים בשולחן עבודה שלי..עכשיו אני מקווה שתבין את הבעיה שלי..כי ניראה לי שלבנתיים לא ממש הבנתה את הבעיה…תיראה את הסמל ב"מחשב שלי" איך אני משנה את זה? …תוודה
< =text/>
טל
חברעשייתי שיחזור מערכת ליום לפני שזה קרה,ואז לא היה לשום דבר בשולחן עבודה שלי סמל..ואז הייתי צריך לעשות להכל קליק ימני לבחור מאפיינים ואז "שינוי סמל" ורק המחשב שלי נידפק..
לכל הסמלים בשולחן עבודה יש סמל נורמלי רק ל"מחשב שלי" יש סמל של קובץ כאזה..
< =text/>
טל
חבראחלה מדריך טובב..
Avira האנטי וירוס הכי טוב…
< =text/>
-
מאתתגובות