התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 91 עד 105 (מתוך 126 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: כיבוי עצמי #18260
    אחסאן
    חבר

בין צלעות הקירור המחוברות על גבי המעבד ולמעבד עצמו חייבת להימצא משחה טרמית שבעצם קיומה, מאפשרת העברת הקור הנקלט באמצעות צלעות הקירור והעברתו למעבד ולחילופין, פיזור החום כלפי מעלה.
    עם הזמן נוטה המשחה להתקשות ולהתפורר ובכך מונעת קשר פיסי בין המעבד לצלעות הקירור. התוצאה – חימום יתר של המעבד, הגברת סיבובי המאוורר (רעש), כיבוי עצמי של המחשב ואף קיצור חייו.
    הפתרון – הסרת המאוורר אחת לתקופה, ניקוי המעבד ומשטח הצלעות וחידוש המשחה. פשוט מאוד וביצוע וחשוב ביותר.

עלות המשחה – כעשרה שקלים (הערכה).

מקווה שהייתי ברור,תודיעי מה התחדש או תעלי כל דבר שהוא לא מובן לך

בהצלחה

בתגובה ל: כל האייקונים נלחצים #18259
    אחסאן
    חבר

הייתי מציע לך לבדוק מקלדת אחרת,כי נראה לי כמו שציין קודמי שככל הנראה המקש SHIFT תקוע

בתגובה ל: דפדפן ווינדוס אקספלורר IE8 #18133
    אחסאן
    חבר

ניסית להוריד מהקישור שSh-PCנתן לך?

אולי אצלך זה יעבוד…
    בהצלחה

בתגובה ל: החלפת מנגנון החיפוש באיקספלורר #18125
    אחסאן
    חבר

לא מופיעה לי האפשרות NETEX…

בתגובה ל: זיכרון #18118
    אחסאן
    חבר

זה לא יעשה לך בלאגן תמחקי את מה שלא נחוץ.

בהצלחה

בתגובה ל: דפדפן ווינדוס אקספלורר IE8 #18117
    אחסאן
    חבר

אני יודע שזה בעברית כמו שהזכרתי שגם לי יש WINDOWS באנגלית שהפכתי אותו לעברית וזה לא עוזר לי רושם לי שלא ניתן להתקין כי השפה אינה תואמת לשפת מערכת ההפעלה

בתגובה ל: דפדפן ווינדוס אקספלורר IE8 #18115
    אחסאן
    חבר

אגב האקספלורר יהיה באנגלית לצערי,אני לא חושב שעברית נתמך בו כי תוכנת ההפעלה במקור היא באנגלית.

סורי,מקווה שעזרתי בהצלחה

בתגובה ל: דפדפן ווינדוס אקספלורר IE8 #18114
    אחסאן
    חבר

לי יש את אותו הWIN כמו שציינתי לעיל הנה הקישור http://download.microsoft.com/download/C/C/0/CC0BD555-33DD-4 11E-936B-73AC6F95AE11/IE8-WindowsXP-x86-ENU.exe

בתגובה ל: כיבוי עצמי #18113
    אחסאן
    חבר

את האמת אני לא ממש בקי בתוכנה שהצגת לעיל אבל לפי מה שאני רואה שהמחשב מתחמם,אני אחכה שblue_wolf יענה לך או כל אחד אחר שמבין בתוכנה ועל הדרך אני מקווה שיתן הסבר פשוט על התוכנה,בכל אופן במידה וצדקתי אז הפתרון הוא פשוט

1.יש לפתוח את המארז ולבצע ניקוי יסודי מאבק על ידי שימוש בלחץ אויר

2.יש למרוח משחה טרמית על המעבד.

במידה והבעיה לא נפתרה אמליץ להחליף מאוורר.

מקווה שעזרתי בהצלחה

בתגובה ל: זיכרון #18108
    אחסאן
    חבר

בסדר גמור רק תבצעי את הסריקה בתוכנה זה יקל המון..ככה תדעי היכן נלעם כל השטח של הדיסק

בתגובה ל: תקלה בפרמוט דיסק קשיח #18104
    אחסאן
    חבר

לא הבנתי..אתה רוצה לעשות מחיצה אחת של 250 GB?

בתגובה ל: רוצה גוגל עם תוצאות בעברית.לא ברוסית #18100
    אחסאן
    חבר

אל תשכח למחוק את הגוגל הקודם שאביך לא יתבלבל

בהצלחה

itsho2009-3-21 21:44:6

בתגובה ל: זיכרון #18097
    אחסאן
    חבר

הבנתי..קודם כל תשתמשי בתוכנה שנתתי לך בלינק שלמעלה,אחר כך כנסי למחשב שלי=C=PROGRAM FILES,חפשי את תיקיית אי מיול ותעשי עליה לחיצה בעכבר על הלחצן הימני ובתפריט שניתן לך יש ללחוץ על פרטים,לאחר מכן יפתח לך חלון ובו רשום הגודל של התיקיה,שאני מאמין שרוב הסיכויים שהנפח הוא גדול.

באי מיול אם תורידי הרבה קבצים גם אם הקבצים טרם ירדו הם יאוחסנו בתיקייה באימיול ויתפוס לך מקום בשטח ההארדיסק.

תבדקי ותעדכני אותי במה התחדש,בהצלחה

בתגובה ל: זיכרון #18078
    אחסאן
    חבר

שלום

את מדברת על שטח איחסון בהארדיסק.

ראשית אני רוצה לדעת אם יש לך אי מיול?

שינית:את יכולה להוריד את התוכנה בקישור המצורף התוכנה TreeSize Free תבדוק היכן הקבצים הגדולים שלך.

http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml

בהצלחה

בתגובה ל: בניית אתר אינטרנט #18062
    אחסאן
    חבר

itsho

אני רוצה להגיד לך תודה רבה זה ממש עזר לי להכיר איך הדבר הזה עובד אך זה נראה ממש מסובך וקשה צריך נראה לי לשבת על זה יום ולילה למשך חודשים בשביל להגיע לרמה יחסית טובה,מה עוד אני בחור שמתלמד ואין לי ניסיון בבניית אתרים..

מוצגות 15 תגובות – 91 עד 105 (מתוך 126 סה״כ)