התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אליה
חברניסיתי, לא עוזר!
אליה
חברהסתדרתי, תודה
אליה
חברתוריד את הדרייבר מפה
תתקין, ותכניס את המכשיר שוב..בהצלחהאליה
חבראוף.. חשבתי על זה כבר, אבל אין לי כוח להעתיק הכל (זה כמעט 100 G להזכירך..)..
פעם שזה היה קצת- עשיתי את זה, אבל עכשיו זה המון עבודה!!!!!וחוצמיזה אין לי לאן לגבות..אז למי שיש פתרון יותר יצירתי…אליה
חברפעם איתחלתי אותו, אבל זה היה מזמן, והבעיה צצה הרבה אחרי..
אליה
חברלא נותן לי.
גם לא למחוק.אליה
חברעכשיו איך אני מוחק את זה (ומה זה בכלל?)
אליה
חבר[QUOTE=TomAir]נסה לבדוק בעזרת התוכנה הזו http://www.sixty-five.cc/sm/
[/QUOTE]הוא מראה באפור "unscannable folders 3.1 GB"- אחרי שמחקתי בתוכנה הראשונה- זה בדיוק המקום שמפריע…אליה
חברלא! יש מחיצה אחת.
אבל מחקתי כמה דברים נסתרים ע"י התוכנה TreeSize, אך עדיין יש מקום תפוס, שאין לי מושג למה..אליה
חברתפרט יותר:
מה זאת אומרת מסך קטן? מתי ובאיזה סרטים? בכל סרט? גם כשזה נמצא על מסך מלא הסרט עצמו קטן?
אליה
חברOK, אז ככה:
במצב בטוח- עובד
הפעלה כמנהל- עובד
הפעלה רגילה- לא עובדפרצתי איכשהו את הנעילה הזאת, שיניתי את ההגבלות וההרשאות למה שאמרת- לא עובד.
עוד נקודה קטנה שרציתי להבהיר: לאחר כמה ניסויי הפעלה (במצב רגיל)- הוא כן עובד אבל אומר שלא הייתה אפשרות לטעון את הדף, ומרענן בלי סוף.
וגם אומר לי בלי סוף "כרטיסיה זו שוחזרה, בעיה בדף אינטרנט זה גרמה ל-IE לסגור את הדף…".אליה
חבראין לי הרשאה לזה.
יש לי ווינדוס 7 והם עשו מנהל על המחשב בשם TrustedInstaller- זה אומר שאי אפשר לשנות קבצי מערכת, או משהו כזה.
גם לא ע"י הפעלה במצב בטוח (Administrator).
אליה
חברדרך אגב, אם אני מפעיל את האינטרנט כמנהל (קליק ימני על הדפדפן> הפעל כמנהל) הוא פותח ולא עושה בעיות אבל בהפעלה רגילה-כן.
אליה
חברכבר הורדתי את של ויסטה וסרבר מהאתר של מיקרוסופט, והוא אומר שא"א להפעיל גירסה זו במערכת הפעלה הנוכחית.
עשיתי "פתור בעיות תאימות" וזה לא עזר.
אליה
חבראת יכולה להשתמש באווטלוק הרגיל- יותר טוב ויותר קל
-
מאתתגובות