התגובות שלי בפורום

מוצגות 10 תגובות – 16 עד 25 (מתוך 25 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: סוס טרויאני ומסך כחול בהתקנה #23250
    guyhen44
    חבר

,תודה אחי על המדריך,אבל זה מה שעשיתי בהתחלה,הבעיה היא שהוא מתחיל את ההתקנה של הwindows אז הוא מציג לי את ההודעה הזאת :

אין לי אפשרות להמשיך הלאה.רק לעשות restart אני משתגע,אין דרך אחרת האופציה האחרונה שנשארה לי היא לקחת את ההארד דיסק ולחבר אותו במחשב של אחי ולעשות פורמט דרכו יש אופציה אחרת שעולה לך בראש?

תודה רבה

בתגובה ל: בעיה מוזרה ברשת האלחוטית #23095
    guyhen44
    חבר

חיפשתי את המודם הגדרתי את ההגדרות מחדש ,לאחר מכן שחיברתי את הusb אצלי הופיע  במחשב של אחי הודעה שקיימת התנגשויות של כתובות באיי פי .

מה אני עושה ?….איך אני מונע התנגשויות של הכתובות?????

בתגובה ל: בעיה מוזרה ברשת האלחוטית #23038
    guyhen44
    חבר

לא אח שלי..100%

בתגובה ל: "עדכונים אוטומטים לא פעילים" #19170
    guyhen44
    חבר

דפדפן 7 ,לא עשיתי בו שינוי כבר הרבה זמן .         &nbsp ;         &nbsp ;         &nbsp ;         &nbsp ;      אח שלי כמה ימים לפני הבעיה התקנתי את האנטי וירוס נוד 32 החדש . יש קשר לזה שהוא לא מאפשר את העדכונים האוטומטים???

בתגובה ל: "עדכונים אוטומטים לא פעילים" #19046
    guyhen44
    חבר

אח שלי…את זה עשיתי 80 פעם!! רשמתי כבר למעלה שניסיתי, זה אחד הדברים המוזרים . אחרי שאני מתקין את התוכנה win update restore הוא מעלים לי את האייקון האדום עם איקס לבן מהסרגל(רק אחרי ההתקנה הוא מזהה לי את האוטומוטיק אפדייטס  בservices.msc ) – אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא חוזר לי לסרגל למטה (ומעלים לי אותו בservices.msc  כאילו לא קיים)

בתגובה ל: "עדכונים אוטומטים לא פעילים" #19033
    guyhen44
    חבר

אמממ….מצטער לומר אבל הבעיה חזרה-התקנתי שוב את התוכנה שהבאת ,אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב שוב עולה לי האייקון למטה שהעדכונים אוטומטים שלי לא עובדים . יש דרך אחרת לסדר את זה?

בתגובה ל: "עדכונים אוטומטים לא פעילים" #18529
    guyhen44
    חבר

תודה רבה.

זה עובד!!!

itsho2009-3-30 20:37:1

בתגובה ל: "עדכונים אוטומטים לא פעילים" #18467
    guyhen44
    חבר

בתגובה ל: "עדכונים אוטומטים לא פעילים" #18464
    guyhen44
    חבר

אחי נכנסתי להפעל כמו שאמרת,ולא מצאתי ברשימה את הautomatic updated מוזר לי יש דרך אחרת?.

בתגובה ל: "עדכונים אוטומטים לא פעילים" #18463
    guyhen44
    חבר

תודה רבה !!!!!! itsho2009-3-30 20:36:25

מוצגות 10 תגובות – 16 עד 25 (מתוך 25 סה״כ)