התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
guyhen44
חבר,תודה אחי על המדריך,אבל זה מה שעשיתי בהתחלה,הבעיה היא שהוא מתחיל את ההתקנה של הwindows אז הוא מציג לי את ההודעה הזאת :

אין לי אפשרות להמשיך הלאה.רק לעשות restart אני משתגע,אין דרך אחרת האופציה האחרונה שנשארה לי היא לקחת את ההארד דיסק ולחבר אותו במחשב של אחי ולעשות פורמט דרכו יש אופציה אחרת שעולה לך בראש?
תודה רבה
guyhen44
חברחיפשתי את המודם הגדרתי את ההגדרות מחדש ,לאחר מכן שחיברתי את הusb אצלי הופיע במחשב של אחי הודעה שקיימת התנגשויות של כתובות באיי פי .
מה אני עושה ?….איך אני מונע התנגשויות של הכתובות?????
guyhen44
חברלא אח שלי..100%
guyhen44
חברדפדפן 7 ,לא עשיתי בו שינוי כבר הרבה זמן .   ;   ;   ;   ; אח שלי כמה ימים לפני הבעיה התקנתי את האנטי וירוס נוד 32 החדש . יש קשר לזה שהוא לא מאפשר את העדכונים האוטומטים???
guyhen44
חבראח שלי…את זה עשיתי 80 פעם!! רשמתי כבר למעלה שניסיתי, זה אחד הדברים המוזרים . אחרי שאני מתקין את התוכנה win update restore הוא מעלים לי את האייקון האדום עם איקס לבן מהסרגל(רק אחרי ההתקנה הוא מזהה לי את האוטומוטיק אפדייטס בservices.msc ) – אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא חוזר לי לסרגל למטה (ומעלים לי אותו בservices.msc כאילו לא קיים)
guyhen44
חבראמממ….מצטער לומר אבל הבעיה חזרה-התקנתי שוב את התוכנה שהבאת ,אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב שוב עולה לי האייקון למטה שהעדכונים אוטומטים שלי לא עובדים . יש דרך אחרת לסדר את זה?
guyhen44
חברתודה רבה.
זה עובד!!!
itsho 2009-3-30 20:37:1 guyhen44
חבר
guyhen44
חבראחי נכנסתי להפעל כמו שאמרת,ולא מצאתי ברשימה את הautomatic updated מוזר לי יש דרך אחרת?.
guyhen44
חברתודה רבה !!!!!!
itsho 2009-3-30 20:36:25 -
מאתתגובות