התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
איתי
חבראיך מפעילים קבצים אלו?
איתי
חברלא עזרו עדכון הדרייברים לכרטיס קול
RUSH אני מחכה שתעזור יש לך אולי איזה רעיון?
כיצד כאשר אני עובר למצב שינה אני לא מצליח לשמוע מוזיקה או כל קבצי אודיו בן של ווינדוס ובן של שיריםאיתי
חברתודה אחי
איתי
חברתודה רבה על העזרה לכולם – בסופו של דבר אני מתקין אינטרנט אלחוטי בבית כך שזה יפתור את הבעיה
הנקודה היא שפשוט התעניינתי אם מבחינה פיזית והגיונית ניתן לחבר שני מחשבים לאותו מודם
מה זה SWITCH מפצל רשת? איך זה נראה?
תודה רבה על התשובותאיתי
חבריש ברשותי מחשב נייד ומחשב נייח ואני מעוניין ששני המחשבים הללו יהיו מחוברים לרשת האינטרנט.
האם יש אפשרות לחבר את שני מחשבים לאותו מודם ללא שימוש בראוטר אלחוטי, אלא לחבר את שני המחשבים באופן קווי למודם לדוג' ע"י מפצל לחיבור רשת שבמודם?
או שבשביל לחבר את שני המחשבים לרשת האינטרנט חייבים שני מכשירי מודם או לחלופין ראוטר אלחוטי?
איתי
חבר*תיקון* האם המחשב השני שרק מבצע גלישה באתרי אינטרנט גורם לי להאטת המהירות שבמחשב ה1 בהורדות
איתי
חברהאם יש משמעות למהירות האינטרנט כאשר ברשותי שני מחשבים שגולשים בו זמנית, אבל המחשב השני איננו מבצע הורדות כלל אלא רק מדפדף באתרי אינטרנט?
והאם יש הבדל משמעותי בן מגה וחצי ל2 וחצי?
איתי
חברזה לא מביא לי שום התקנה או הפעלה אלא כותבת אינטרנט שמציגה לי :
Set objSystemSet = GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate,(Shutdow n)}").InstancesOf("Win32_OperatingSystem")
For Each objSystem In objSystemSet
objSystem.Win32Shutdown 8
Next?
איתי
חבראני כרגע מוריד, אבל מה הרעיון? אתה חושב שהדרייבר לא מעודכן? כלומר זו בעייה מוכרת בווינדוס 7 ווויסטה?
איתי
חברכן אחי תודה רבה, אפשר לקבל יותר פירוט לגבי התוכנה הנ"ל. מה תפקידה ומה היא אמורה כביכול למנוע.?
איתי
חברתודה אחי
איתי
חברלא הסרתי אותו מרשימת ההפעלה בMSCONFIG
זה באמת מה שעשיתי, הסרתי והתקנתי מהתחלה ועכשיו זה עובד באיתחול.
רציתי לדעת האם אפשרי להפעיל תוכנה דרך האיתחול ע"י נתינת פקודה למחשב.
כמו שהתקנת תוכנה מבצעת.
מה הדרך?איתי
חבראנטי וירוס.
יש לי NOD 32
אמנם הוא הפסיק לעבוד באיתחול המחשב
אלא רק ע"י הפעלה ידניתאיתי
חברמה זאת אומרת מבחינה חומרה?
כוונתך היא שהחומרה היא פחות טובה מהXP
או שהחומרה מודרנית מידי לXP?איתי
חברבדקתי אחי ואין אפשרות. חשבתי על זה כמובן לפני ששאלתי
-
מאתתגובות