התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 43 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: פקד ACTIVEX #48770
    Royky
    חבר

שם התוכנה אותה אני מנסה להתקין היא:   ActiveXSetup

ניסיתי את מה שהצעת אך ללא הצלחה.
    אציין כי מצאתי את התוכנה שדרכה אני אמור לראות את המצלמות. בכל מחשב אחר אני רואה אותן אבל במחשב שלי בו מותקן וינדוס 7 אני לא מצליח לראות את הוידאו. כלומר אני מצליח להיכנס לתוכנה מרחוק אבל רואה מסכים שחורים ללא תמונה.
    יש לך עצה?
    בתגובה ל: פקד ACTIVEX #48762
    Royky
    חבר

התקנתי בביתי DVR עם מצלמות אבטחה. אלא שבכדי שאוכל לראות את המצלמות באמצעות דפדפן IE עלי להפעיל אקטיב X.

חשבתי להתקין תוכנה חיצונית על גבי המחשב ובכך למנוע זאת, אולם לפי שעה טרם קיבלתי תשובה האם הדבר אפשרי.
    בתגובה ל: תקלה באאוטלוק #48066
    Royky
    חבר

תודה על התשובה אולם הבעיה לא נפטרה.

חשוב לי להסביר שבראשונה הופיע החלון הזה כשהתקנתי על המחשב שלי את תוכנת ה- google calendar Sync
    אלא שהתוכנה הנ"ל עשתה לא מעט צרות ולכן הסרתי אותה.
    החלון הזה הוא "שארית של התוכנה" ואני לא מצליח להסיר אותו.
    בתגובה ל: אתר גוגל תוקע את המחשב #45797
    Royky
    חבר

האמת היא ששידרגתי את הדפדפן ל- Explorer 9, והבעיה נפטרה (למרות שהדפדפן הזה קצת מאוס).

תודה בכל מקרה.
    בתגובה ל: המחשב לא נידלק בכלל #39001
    Royky
    חבר

פתח את המארז. ראשית בדוק האם ספק הכוח שלך נדלק (המאוורר אמור לעשות רעש). אם הוא לא עובד אז הבעיה היא בספק הכח.

אם הספק עובד, עבור על כל חיווטי החשמל שיוצאים מהספק ובעיקר החשמל שמגיע ישירות ללוח האם. נסה להפעיל.

אם בכל זאת לא עובד…. גש למעבדה.

בתגובה ל: מסך המחשב שחור ולא מגיב #38928
    Royky
    חבר

לחיצה ארוכה מאוד על כפתור ההפעלה. אם הדבר לא עוזר, יש לנתק מהחשמל, להוציא את הסוללה ואחרי דקה להחזיר. אין קשר שהמחשב דלק כל היום.

בתגובה ל: אנטי וירוס לוינדוס 7 #38927
    Royky
    חבר

AVG עובדת נפלא.

http://free.avg.com/ww-en/homepage

בתגובה ל: קיובייס 5 – אובד עצות. #38926
    Royky
    חבר

האם אתה מנסה להתקין על WIN 7?

האם הקיובייס חוקי עם פלאג?

בתגובה ל: הסרת כתובת IP מרשימות BlackList #31709
    Royky
    חבר

פניתי לספק האינטרנט וביקשתי שינוי IP. הם עושים בדיקות…. עדיין לא החליפו. זה ממש הזוי. עכשיו גם בבית שלי זה הופיע (אותו ספק אינטרנט).

בתגובה ל: בעית שליחת מייל באוטלוק 2003 #31505
    Royky
    חבר

לא נראה לי שהבעיה היא עם ההגדרות כי עובדה שמידי פעם אני מצליח לשלוח דואר.

בתגובה ל: מבקש המלצה לתוכנת אנטי-וירוס #31379
    Royky
    חבר

האם התוכנות האלו יותר מוצלחות מהנורטון?

בתגובה ל: בעית שליחת מייל באוטלוק 2003 #31308
    Royky
    חבר

ראשית המייל נשאר. שנית ישנה הודעת שגיעה.

אגב, יש לי בעיה דומה במחשב אחר שלי שם אני משתמש באוטלוק אקספרס:

"…‏‏לא היתה אפשרות לשלוח את ההודעה. ייתכן שהגדרת האימות שגויה עבור שרת הדואר האלקטרוני היוצא [SMTP] שלך. לקבלת עזרה בפתרון בעיה זו, עבור אל 'עזרה', חפש את 'פתרון בעיות ב- Windows Mail' וקרא את הסעיף 'אני נתקל בבעיות בעת שליחת דואר אלקטרוני'. אם נחוצה לך עזרה בקביעה מהן הגדרות השרת המתאימות, נא פנה לספק שירותי הדואר האלקטרוני.

כתובת הדואר האלקטרוני שנדחתה היתה '[email protected]'. נושא 'Re: חשבון: 'mail.netvision.net.il', שרת: 'mailgw.netvision.net.il', פרוטוקול: SMTP, תגובת השרת: '550 5.7.1 Relaying not allowed. Please use SMTP Authentication. For assistance: [email protected]', יציאה: 25, מאובטח (SSL): לא, ‏‏שגיאת שרת: 550, מספר שגיאה: 0x800CCC79…"

בתגובה ל: איך מגדילים טווח לראוטר אלחוטי? #29309
    Royky
    חבר

ומה באשר לאנטנה מגבירת טווח?

בתגובה ל: בקשה |האזנה מרחוק למחשב שלי [חצי נפתרה] #29254
    Royky
    חבר

הכי פשוט זה להתקין מחשב נוסף (אפילו ללא מסך), ולהגיד שזהו סוג של שרת. אסור לגעת. אתה "נועל" את המסך עם קוד, פותח יוזר חדש בסקייפ…. וזהו.

בתגובה ל: האם ניתן להתקין XP חוקי על שני מחשבים? #26414
    Royky
    חבר

ונניח שאני מתקין על נייח נוסף ועושה אקטיבציה. האם תהיה לי איזו שהיא בעיה עם העידכונים?

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 43 סה״כ)