התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
יובל
חבריכול להיות אין לי מושג,עד לא מזמן לא יכולתי לגלוש בכלל היתה מופיעה לי הודעה שצריך להקיש סיסמת מפקח??? הטכנאי ביטל לי אותה הוא שם מנעול על איזה תוכנה שמופיעה בשורת משימות וזה הסתדר.
למרות שהבעיות התחילו שהוא פתח לי את החשבון 123,לפני זה היו לי 2 חשבונות אחד עם השם שלי ואחד אורח את האורח הוא ביטל לי.
ומה יכולה להיות הבעיה לזה שלוקח במקום 5 דקות לצרוב איזה שעתיים לפחות.זה בעיה של המחשב הנייד.
וזה
הטכנאי החזיר לי כרגע את המחשב איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי אם המחשב לא עולה? זה רושם לי a disk read error occurred
press ctrl+alt+del to restart??????? של המחשב הביתי
2 המחשבים דפוקים.
תודה על כל העזרה שלך תותח אני מעריך את זה מאוד.
למה התכוונת? אין לי דיסק של הוינדוס זה וינדוס פרוץ,אז יכול להיות שזה בעיה בהרדיסק ולא בלוח אם?
יובל
חברהטכנאי החזיר לי כרגע את המחשב איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי אם המחשב לא עולה? זה רושם לי a disk read error occurred
press ctrl+alt+del to restart???????
יובל
חבריכול להיות אין לי מושג,עד לא מזמן לא יכולתי לגלוש בכלל היתה מופיעה לי הודעה שצריך להקיש סיסמת מפקח??? הטכנאי ביטל לי אותה הוא שם מנעול על איזה תוכנה שמופיעה בשורת משימות וזה הסתדר.
למרות שהבעיות התחילו שהוא פתח לי את החשבון 123,לפני זה היו לי 2 חשבונות אחד עם השם שלי ואחד אורח את האורח הוא ביטל לי.
ומה יכולה להיות הבעיה לזה שלוקח במקום 5 דקות לצרוב איזה שעתיים לפחות.
יובל
חברבקשר להעברת קבצים זה רושם לי קובץ אינו חוקי בישום WIN 32??????.
בקשר לתקלה השנייה זה פשוט רושם ERROR 5 ,שאני מנסה להתקין את הנרו,את הנגן BS פלייר,ושאר הדברים זה פשוט לא נותן לי,יש למישהו רעיון מה עושים,אם הייתי יודע לפרמט הייתי עושה את זה בכיף המחשב די זקוק לפירמוט,לפני התקלה זה היה צורב לי טוב אבל במקום 5 דקות היה לוקח לי שעתיים לצרוב.
יובל
חברלהעביר חומר מהמחשב עם השם משתמש שלי למחשב 123,או אפילו לדיסק און קי זה גם לא נותן לי ועושה לי תקלה.
יובל
חבראוקיי אני מצטער,כרגע אני לא יודע מה השם של הלוח כי המחשב עדיין אצל הטכנאי אבל זה מחשב יחסית ישן 6-7 שנים לפחות נראה לי שהוא אמר שזה דגם של MSI לא ממש אומר לי משהו.
המחשב עצמו זה פנטיום 4 2 גיגה הרץ,זכרון 256 RDRAM (בזמנו שקניתי את המחשב הוא עלה לי 10000 שרק הזכרון RDRAM עלה לי חצי מהסכום).
בנייד יש וינדוס XP.אני מקבל אותו שאני מנסה להתקין תוכנות,ולצרוב אני לא ממש מצליח כל פעם הצריבה נדפקת באמצע.
יש לי 2 שמות משתמשים השם שלי,ועוד מחשב 123 שהטכנאי פתח לי כי מהקודם לא יכולתי להוריד דברים עכשיו משתיהם אני לא יכול להוריד כלום,לא לצפות בכלום,בקיצור כלום.
-
מאתתגובות