התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 17 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: בעיית חיבור לאינטרנט #19111
    moran_dor
    חבר

חיברתי כרטיס רשת עם חיבור USB הראוטר נמצא בחדר וכן הוא מתחבר לראוטר שלי יש חיבור והכל נראה טוב אבל הוא לא גולש. אני יוסיף גם שספק האינטרנט שלי זה 012 ועל המחשב הנייד הם התקינו לי חייגן שלהם שרק דרכו אני גולש, ונראה לי שאני צריך חייגן כזה גם על המחשב בסלון

בתגובה ל: בעיית חיבור לאינטרנט #19083
    moran_dor
    חבר

שלום,

לאחרונה קיבלתי מחשב סלוני וחיברתי אותו לטלויזיה בסלון.למחשב אין כרטיס רשת רלחוטי ועל כן חיברתי לו כרטיס רשת חיצוני (usb ) . התקנתי דרייבר מהאינטרנט ובאמת הכרטיס רשת מזהה את הרשת שלי וגם מתחבר (עוצמת אות low ויש שליחה וקבלה של נתונים)

אך כשאני פותח את האקספלורר נפתח הדף של internet can not display…

מישהו יכול לעזור לי , לבדוק מה לא בסדר פה?

תודה וחג שמח.

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4499
    moran_dor
    חבר

שבת שלום חברים..
    אז ככה..לאחר מאמצים של כולכם ושימוש בתוכנות רבות ועזרה מבן עד השעות הקטנות שגילו עוד כמה בעיות במחשב ביצעתי שחזור מערכת מחדש ( להגדרות היצרן ) .המחשב הוא מחשב נייד ובהפעלה הראשונית שלו הוא יצר מחיצת שחזור למקרים דומים לאלה . השחזור משחזר את מערכת ההפעלה החוקית וכל שאר התוכנות.
    התקייה הבעיתית נמחקה סוף סוף,וגם שאר הבעיות נעלמו ועכשיו המצב נראה יותר טוב למרות שנמחקו לי כמה תוכנות בשחזור אבל זה שטויות.
    לגבי האנטי וירוס אני יעשה מה שהצעתם ויוריד אותו ,יש לכם אנטי וירוס אחר שמומלץ?

שוב אני רוצה להודות לכולכם על התמיכה , למדתי הרבה ואין ספק שבבעיה הבאה אני שוב פה.

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4438
    moran_dor
    חבר

עשיתי msconfig ואז נפתח לי החלון וישר המחשב עושה    restart נראה לי שהבעייה פה יותר רצינית ממה שחשבתי…

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4435
    moran_dor
    חבר
    בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4428
    moran_dor
    חבר

איך אני אעביר לך תמונה?

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4421
    moran_dor
    חבר

גיליתי עוד בעייה ..

ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ( ע"י alt ctrl del ) ואז קפצה לי הודעה שמנהל המשימות אינו זמין ע"י מנהל המערכת (משהו כזה ) והמחשב עשה restart .

יכול להיות שזו הבעייה האמיתית ? אולי התקייה איכשהוא מוגנת ממחיקה???

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4412
    moran_dor
    חבר

ערב טוב לכולכם..ושוב תודה על הנחישות.

מצטער שאני עונה רק בשעות כאלה פשוט זה הזמן היחיד שיש לי.

אני אנסה את מה שהציע בן עם מנהל המשימות כי זה נראה לי קל יותר ואח"כ אני אנסה את הדרך לבוא עם מערכת הפעלה חיצונית כמו שהציע .Relhal . אתם מכירים knopix ? נראה לי שאני יכול לנסות עם זה.

דרך הדוס אשמח אם תעזרו לי בזה..

שוב תודה ומבטיח לעדכן אותכם כמה שיותר מהר.

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4376
    moran_dor
    חבר

jacony ,אתה מתכוון לעלות במצב בטוח ולעשות התחל הפעלה temp ואישור ואח"כ התחל הפעלה%temp% אישור וכו"?

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4375
    moran_dor
    חבר

בן , ניסיתי גם את מה שאמרת לשנות את השם להכניס קובץ ו..כלום

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4370
    moran_dor
    חבר

ניסיתי כבר הכל , גם להזיז את התקייה לסל המחזור כלום לא עובד גם שימוש בכל התוכנות שאני מכיר ושאתם הכרתם לי לא עזרו . מקסימום בפירמוט הבא נקווה ששהתקייה תימחק.

תודה לכם בכל אופן.

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4363
    moran_dor
    חבר

הורדתי את התוכנה relhal ועשיתי מה שאמרת אך גם זה לא עזר פשוט לא קרה כלום.
    לגבי הזזה של התקיה את זה הצלחתי לעשות ע"י תוכנת ה unlocker העברתי את התוכנה לשולחן העבודה.

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4227
    moran_dor
    חבר

אי אפשר לפתוח את התקייה וכשאני ללוחץ מאפינים כתוב שהיא ריקה

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4219
    moran_dor
    חבר

שלום ותודה על העזרה..
    ניסיתי שוב להשתמש בתוכנה, הורדתי את הגרסה האחרונה 1.8.7 הפעלתי על התקייה הבעייתית ובהודעה היה כתוב שאין נעילות לקובץ ומה ברצוני לעשות? בחרתי למחוק ועשיתי אישור.
    ולא קרה כלום, ניסיתי לעשות restart ואז היתה הודעה שאמרה שwindows מנסה למחוק את התקייה.חכיתי איזה רבע שעה ושכלום לא קרה עשיתי ריסט חומרתי ועליתי ב safe mode וניסיתי למחוק את התקייה ושוב לא הצלחתי.
    אגב לא קיבלתי הודעה שהתקיה תימחק באיתחול הבא.

בתגובה ל: תיקיה שלא רוצה להמחק #4101
    moran_dor
    חבר

ההודעה היא
    שאין אפשרות למחוק את התקיה הגישה נדחתה
    ודא שבדיסק אינו מלא או מוגן מכתיבה ושהקובץ אינו נמצא בשימוש כעט

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 17 סה״כ)