התגובות שלי בפורום

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: acer web cam #20345
    ידין
    חבר

מה שכתוב כאשר תפתחו את התוכנה כך יראה התפריט:

ספוילר:  < = =this.blur(); =":if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != ") { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = "; this.innerText = "; this.value = 'הסתר תוכן'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = "; this.value = 'הצג תוכן'; }" value="הצג תוכן" =>

ספוילר:  < = =this.blur(); =":if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != ") { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = "; this.innerText = "; this.value = 'הסתר תוכן'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = "; this.value = 'הצג תוכן'; }" value="הצג תוכן" =

זה תמונות לא להתיחס>
    בתגובה ל: acer web cam #20344
    ידין
    חבר

Handy Recovery
    Handy Recovery היא תוכנת שיחזור קלה ונוחה לשימוש, התוכנה מתוכנתת
    לשחזר קבצים שנמחקו ואבדו גם מלפני פירמוט! קרה לכולם שהיו לכם על המחשב
    דברים חשובים-מסמכים,קבצים,מוזיקה
    ועוד דברים חשובים ולפתע המחשב קרס והכל נמחק, ובכן לא עוד!
    כעת עם התוכנה הזאת תוכלו לשחזר ולהחזיר
    כל אבדה שהייתה לכם חשובה! והכל בקלות, ביעילות ובהקלקה אחת בלבד.

התוכנה תומכת בכל סוגי הפירמוט הקיימים (NFTS,FAT32 וכו')
    ומשחזרת 80 אחוז ומעלה מכל הקבצים שהיו לכם על המחשב אי פעם! כמובן שאם תרצו לשחזר
    קובץ מלפני המון זמן הסיכויים יירדו ואם תרצו לשחזר קובץ שנמחק לכם למשל לפני שבוע ואפילו
    פחות הסיכויים יהיו הרבה יותר טובים.

התוכנה אינה מכבידה כלל על המחשב, היא קלה ונוחה ומשמשת אתכם בעניין רב,
    הממשק יעיל ונוח-ותוך שניות תוכלו למצוא את הקובץ שלו ייחלתם לשחזר בקלות רבה.

כאשר תפתחו את התוכנה כך יראה התפריט:

ספוילר:  < = =this.blur(); =":if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != ") { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = "; this.innerText = "; this.value = 'הסתר תוכן'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = "; this.value = 'הצג תוכן'; }" value="הצג תוכן" =>
    Image

לאחר מכן לחצו על ANALYZE ואז לאחר שהתוכנה תבצע את "ניתוח המחשב"
    לחצו על FIND FILE כיתבו את שם הקובץ שאתם מחפשים
    והתוכנה תמצא אותה ולאחר מכן כבר תוכלו לשחזר את הקובץ בקלות על ידי לחיצה על RECOVER:

Image

הורדת התוכנה:
    http://rapidshare.de/files/36673741/Handy_Recovery_3.0.rar blue_wolf2009-5-2 11:52:23

בתגובה ל: acer web cam #20343
    ידין
    חבר

יש תוכנות שמחזירות תמחשב לאחור אפילו ליפנה פירמוט כאילוט מחזירה קבצים  אני החפש עוד מאט

בתגובה ל: תקלה חזקה בבקשה דחוף עזרהה #20340
    ידין
    חבר

שאני מעתיק תאייפי שלי לכתובת איך אני אמור לדעת את הסיסימה ושם המשתמש

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)