התגובות שלי בפורום

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: שיחזור מערכת, RESTORE #20619

תודה ל RUSH ול BLUE-WOLF, מה שכתבתם אני כבר עשיתי. אולי לא הזברתי את עצמי טוב מספיק.

יש מסומנים נקודות שיחזור אבל תיקיה SYST. VOL. INFOR אין כלום (EMPTI) כתוב לי. לכן, אני חושש שבפעם הבא שאצתרך לעשות שיחזור אולי לא אוכל ואז אהיה בבציע.

ולמה אני שאול: כי במחשב אחר שיש לי ניסיתי לעשות שיחזור והמחשב עשה את כל הפעולו, כאילו עושה שיחזור ואחרי אתחל כתב לי שלא היה יכול לעשות שיחזור ושם כן היו לי FILES של שיחזור בתיקיה שבא מאוחסנים הנקודות שיחזור.

שאלתי היא מדוע כתוב EMPTY במחשב המסויים הזה ?ופעולת השיחזור מופעלת ויש לי נקודות שיחזור מסומנים . עכשיו גם כאן עשית שיחזור "סתם" ואותו הדבר קרה לי, לא עשה שיחזור ואמר לי המחשב שאני אנסה נקודת שיחזור אחר. לא ניסיתי ב SAFE MODE עדיין. לציין שגם מחקתי את כל הנקודות שיחזור ועשיתי התחל ושוב הפעלתי את השיחזור.

תודה לכולם על העזרה

אלפרדו

בתגובה ל: שיחזור מערכת, RESTORE #20508

ל BLUE-WOLF תודה ,

כדי לראות את התיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION עשיתי את מה שאתה מציעה בחלון של כונן C אחרת לא רואיים את התיקיה הנ"ל. אני מנסה להכנס לתיקיה הזאעת אבל המערכת לא מרשה: ACCESS DENIED.

האם יש פיתרון אחר ? כי זאת התיקיה של שיחזור המערכת, ובמפעפיינים יש 0 קבצים.

אלפרדו

בתגובה ל: שיחזור מערכת, RESTORE #20500

יש לי הרבה מקום בדיסק, כ 100 ג'גה. אני יודע לעשות שיחזור אבל..הבעיה היא : למה הקובץ SYSTEM VOLUM INFORMATION בקונן C הוא ריק ?, כי בקובץ הזה נמצאים כל הנקודות שיחזור ?, האם המרכת שלי לא מייצרת קבצי שיחזור ?. גם במצב בטוח הוא לא יעשה שיחזור אם אין לו את הקבצי שיחזור ? או שאני תועה ?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)