התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
פנינה
חברשבוע טוב,
איך אני מפעילה את המחשב במצב בטוח? יש לי את אותה התקלה. אני עושה כל פעם ריסטרט.איך אני יודעת מהו מודל כרטיס המסך שלי ? מערכת ההפעלה XP ?אודה על תשובה מהירה.פנינהפנינה
חברחברים לילה טוב,
אני ממש מודה לכם. אתם מקסימים. אכן עזרתם לי. תודה זה עבד.אין עליכם, אתם מקצוענים.פנינהפנינה
חברהיי ליאור,
תודה שחזרת אלי.יש לי וינדוס אקס פי האם בכל זאת להוריד את הדפדפן של פיירפוקס? לא תהיה לי התנגשות עם דפדפן אחר שקיים אצלי?פנינה
חברשלום,
אני גרה ברמת גן מעניין אם גם הכותב שלפני גר בר"ג. אני פונה באותו ענין. ביום שישי בצהריים הייתי באינטרנט הכל היה בסדר. פתאום קיבלתי הודעה שקשורה לזכרון ולאחריו המחשב כבה. כשהדלקתי אותו קיבלתי מסך איתחול והריצה נעצרה בשורה הכותבת כך:
START WINDOWS NORMALY
לחצתי על אנטר המחשב עשה כאילו הוא נכנס לוינדוז. קבלתי מסך ועליו כתוב אינטל ובתחתית הדף F5 F2. לחצתי אך שום דבר לא השתנה המסך חזר שוב לאחול בצורה נורמלית וחוזר חלילה. אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי מה לעשות.
תודה
פנינה
פנינה
חברשלום,
הורדתי סרטים לאימיול בהצלחה אך כשאני מנסה לפתוח אני שומעת רק מוזיקה ולא רואה תמונה. איך אני גורמת לכך שאוכל לראות תמונה?
אודה על תשובה.
פנינה
פנינה
חברשלום,
הורדתי סרטים לאימיול בהצלחה אך כשאני מנסה לפתוח אני שומעת רק מוזיקה ולא רואה תמונה. איך אני גורמת לכך שאוכל לראות תמונה?
אודה על תשובה.
פנינה
פנינה
חברלילה טוב,
לחצתי על האפשרות הראשונה, השניה והשלישית ושום דבר לא גורם להודעה זו להיעלם.
מה עושים עם זה?
פנינה
חברואגב,
יש לי אנטי וירוס אוירה
פנינה
חברתודה, אעשה זאת.
לילה טוב
פנינה
חברלילה טוב,
אז אני מבינה שלא לאשר עדכון כיוון שהם עלולים לחסום אותי? מאחר וקניתי מחשב חדש אינני יודעת אם התקינו לי מקורי או לא איך אני יכולה לבדוק זאת?
פנינה
חברלאנשי האתר,
תודה, הצלחתי.
שבת שלום,
פנינה
פנינה
חברבוקר טוב,
היתה לי תוכנת אנטי וירוס. לדעתי מה שקרה פג תוקפה והייתי אמורה לרכוש וכנראה נמחקה מהמחשב מאחר ולא פעלתי נכון. האם יכול להיות? באם לא, אבקש עזרה איך אני בודקת בכלל אם קיימת תוכנת אנטי וירוס במחשב שלי.
בכל מקרה כשנכנסתי להתחל, תוכניות לא מצאתי אנטי וירוס.
כשנכנסתי ללוח הבקרה למרכז האבטחה רושם לי הגנה מפני וירוסים – לא נמצא.
זה אומר שאין לי תוכנת אנטי וירוס?
-
מאתתגובות