התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
tsdavid
חברשחזור של קובץ גדול הינו מסובך מאחר והקובץ נכתב על סקטורים רבים ולרוב מפוזרים ולכן ייתכן מאוד שכבר נכתב מידע חדש על אחד מהם והקובץ נפגם..
בכל מקרה שמחתי לעזור.
tsdavid
חברייתכן שתוכל לשחזר חלק מהמידע (זה שלא נכתב עליו כלום) ישנן תוכנות שמשחזרות קבצים אחרי פירמוט.
tsdavid
חבראתה יכול לאגד את כל התמונות בקובץ ZIP ולהעלות לאתר של העלאת קבצים (תחפש בגוגל) ולשלוח לחברים את הקישור להורדה.
tsdavid
חברזה נשמע שאת צריכה מערכת הפעלה אחרת…
tsdavid
חברכנס לכאן אולי יעזור לך:
tsdavid
חברזה נשמע שההתקנה המקורית לא הלכה טוב, תנסה להביא קובץ התקנה אחר ולהתקין מחדש.
tsdavid
חברכן, יש קשר. זה חלק מהתסמינים של wga.
tsdavid
חברתודה רבה. הסתדרתי כבר בדרך אחרת למרות שגם זה היה עוזר, כי הבעיה היתה אכן במערכת הפעלה. שוב תודה.
tsdavid
חברלגבי התהליך כולו ישנם הרבה התייחסויות ואי אפשר לכתוב את כולו. יכול להיות לדוגמא שהיא תצטרך לשנות הגדרות שונות בביוס כדי להתקין xp.
בכל מקרה אם תדעי את הדגם יותר מדוייק אז תוכלי למצוא דרייברים כאן:
http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-001&h_la ng=he&h_cc=il&h_product=1817066&h_client=S-A-R21 7-1&h_page=hpcom&lang=he&cc=il
tsdavid
חברלפי מה שידוע לי לא אמורה להיות בעיה. אולי רק תצטרך לחבר איזה מתאם מחיבור של HDMI לחיבור פשוט ורגיל. (זה בטח מגיע עם המסך).
tsdavid
חברזהו שניסיתי אחד אחד ולא הלך. אולי שניהם נדפקו?? סיכוי נמוך לדעתי..
דגם: hp compaq nc6000
tsdavid
חבראה, ותודה על העזרה.
tsdavid
חברכשהוא כבה במצב הראשון גם המאוורר נכבה. אני לא יודע אם הוא מתחמם כי אני בדר"כ לא מגיע לשלב שאני יכול לבדוק את זה.
יש לו שני סלוטים של זכרונות: אז ניסיתי להפעיל רק עם אחד והחלפתי בניהם ועדיין לא פעל..
כמו כן, ישנה עוד תופעה נוספת: לפעמים הוא נדלק ואז הוא מתחיל להריץ מספרים (זה הדבר היחיד שיש על המסך) ונעצר באזור ה- 512 אלף..כאילו הוא בודק את הזכרונות או משהו כזה, ואז הוא שואל אותי אם לאשר את השינויים.
אולי 2 הזכרונות דפוקים?
tsdavid
חברמקפיץ.
אולי למישהו בכל זאת יש רעיון?
-
מאתתגובות