התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
elad
חבראוף אתם חייבים לעשות פה כפתור עריכת הודעה.
הנה, העלתי לכם את מה שמתחולל אצלי במחשבelad
חברעידכון–
סגרתי את האנטי וירוס והבעיה עדיין ממשיכה.
אז זה לא קשור לאנטי וירוס.
במצב בטוח אם אני לוחץ על "עיון" באינטרנט אז אין לי את הבעיה הזאת.
אחרי זה חזרתי למשתמש שלי(לא במצב בטוח) וסגרתי את כל התוכנות שיכולות להפריע, ועדיין יש את הבעיה. סגרתי לחלוטין את כל התוכנות, בין עם זה תוכנות המסרים או תוכנות אחרות כולל את האנטי וירוס.
יש לציין שכאשר אני נכנס באקפלורר לאיזה אתר שיש שם "עיון" אז לפעמים מתקבל המסך הבא.(את התמונה אני העלתי לשרת איחסון ממחשב אחר :nixweiss
בפיירפוקס אין שום הודעה, ולפעמים יש שם "אל תשלח".
מה ההודעה אומרת בדוס?
מה עושים?elad
חברההתקן usb במקום כבל רשת מוריד את המהירות? כי עכשיו אני עובד עם usb ורשום לי בהגדרות רשת שהמהירות היא mbps12.0, למה?
elad
חבראין ענין פה של מה יותר איכותי, אני צודק?
elad
חבראני לא מגזים אבל דיברתי עם הספק שלי(בזק בינלאומי) לפחות איזה 5 פעמים או יותר.
וכל פעם הם עונים תשובה אחת. "הקו תקין, אנחנו לא רואים שום בעיה, הבעיה נראה באה מהתשתית".
וכשאני מתקשר לבזק(התשתית) הם אומרים אותו דבר, אין בעיה, וזה יכול להיות אצל הספקית.
תגידו מה אפשר לעשות במצב כזה? הרי אם אני משלם אני אמור לקבל את מלוא הסיפוק מהאינטרנט!
זה לא יכול להיות שאני משלם, ואני מקבל אינטרנט תקול.
למי עוד אני יכול לפנות? לעבור ספק אני לא חושב שזה יפתור כי אולי הבעיה היא באמת בתשתית של בזק.elad
חברהבעיה היא 100 אחוז לא במחשב.
כי החלפתי כבר 2 כרטיסי רשת.
וגם יש
לי שתי מחשבים בבית, אחד שלי שמחובר חוטית ישירות לנתב והשני מחובר
באלחוטי. ברגע שיש התנתקות אז גם במחשב שמחובר אלחוטית יש התנתקות
באינטנרנט.
כך שזה לא בעיה במחשב שלי.
ואני עכשיו מציין, עשיתי פירמוטים למחשב, כך שלא שיניתי שום הגדרת רשת כזאת או אחרת.elad
חברבשתי הפקודות לא קורה כלום
elad
חבראוקי רשמתי netsh int ip reset 1.txt ולחצתי אישור ואז כלום לא קרה.
מזה אמור לעשות?
elad
חברכאשר אני רושם netsh ב cmd ולוחץ על enter, אז זה לא עושה כלום ואין פקודה כזאת.
מזה עושה? ואיך?elad
חברשמע אני ינסה להשיג מודם ולחבר ישירות לכרטיס רשת.
אם הבעיה נפתרה אחרי חיבור למודם בלבד, אז איך זה קשור לנתב? הרי כבר ניסיתי על שני נתבים?elad
חברדבר ראשון תודה על העזרה.
יש לציין שהמחשב עבר כמה כמה פירמוטים, ולא השתנו דברים בריגסטרי או במשהו אחר.
אז כך למרות שניסיתי את קובץ התיקון, עדיין הבעיה נמשכת.כן שללתי את האפשרויות של כל ציוד החומרה. החלפתי כבלים, ואפילו את כרטיס הרשת והנתב.
ההגדרות בנתב תקינות כי עשיתי איפוס והתקנתי בדיוק לפי ספר ההוראות.
ועוד משהו, הנתב שלי מובנה. זה ראוטר + מודם במכשיר אחד, כך שאני לא יכול לחבר בנפרד רק את המודם.
אשמח להצעות נוספות
בתודה אלעד -
מאתתגובות