התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
טמפו
חבראת האמת? באמצעות הפותר בעיות של ווינדוס…
טמפו
חברתודה רבה הסתדר
טמפו
חברבכלל, איך אני עושה שכמה משתמשים יוכלו לעבוד בו זמנית על אותו קובץ אקסס שנמצא על שרת?
טמפו
חבר[QUOTE=itsho]אתה צריך לעשות זאת בתור המשתמש שיצר את הקובץ, לא בתור אחד המשתמשים שרוצה את ההרשאות. [/QUOTE]
זה מה שאני עושה. אני יכול לשנות כל מיני הרשאות רק לכתיבה וכו' אבל לא הרשאות מלאות
טמפו
חברהוא לא נותן לי לשנות שם להרשאות מלאות לכל המשתמשים
טמפו
חבראני מפיץ מדי פעם הודעות להרבה אנשים ולא קיבלתי אף פעם תלונות שלא הגיע או הגיע כדואר ספאם. יכול להיות שתוכן ההודעה שאתה שולח או קבצים שמצורפים לבעיה נגוע בדברים חשודים
טמפו
חברוהנה צילום מסך של מה שעולה באיתחול
טמפו
חברהרצתי סריקת וירוסים עם האנטי וירוס נוד 32 כמו"כ הורדתי את התוכנה שציינת ועשיתי סריקה עם הכלי הזה והתוצאה הייתה הסריקה הושלמה בהצלחה לא נמצאו פריטים זדוניים
טמפו
חברמצורף תמונה של השגיאה שאני מקבל
טמפו
חברולי יש לאחרונה בעיה דומה כשאני פותח את המחשב ממצב נעילה הוא כותב לי שגיאת ישום …….. מס' xc0000:42 רק הפעלה מחדש של המחשב עוזר. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
תודהטמפו
חבר[QUOTE=elilian]
הבדיקות שאתה מבצע הם ריקות מתוכן…
או שתחבר מחשב אחר לאותה הנקודהמלבד שתשמור על אותה הצריכהאו שתבקש מהספק להכניס את הראוטר \מודם למעקב[/QUOTE]
ביקשתי, והם אומרים שאין דבר כזה (נטוויז'ין)
העבירו אותי לתמיכה בכירה והם טוענים שאין מצב שהבעיה בראוטר או בספק אם דברים אחרים לא מתנתקים ביחד עם המחשב. מה שהם הציעו לי זה להחליף את הכבל המחבר בין המחשב לראוטר כי כנראה זה מקצר, החלפתי ונאדה, כלום, שום שינוי.ושוב תודה לך מר אלי על כל העזרה.טמפו
חברשוב קרה לי ניתוק אחרי החלפה בין הכבלים בראוטר
טמפו
חבר[QUOTE=elilian]
יש צורך להפריד בין אלחוטי לחוטי
למען הסר ספקחבר מחשב אחר לאותה הנקודהולא להפחית מהחיבורים הקיימיםכדי לשמור על אותה הצריכה[/QUOTE]
מה שעשיתי כרגע אחרי הניתוק האחרון זה החלפה בין הכבלים בראוטר, ביציאה שהיה המחשב עם הניתוקים שמתי טלפון אי פי, ואת המחשב הכנסתי במקום הטלפון. נקווה שלא יהיה עוד ניתוקים. אם יהיה בכל זאת נמשיך לדווח.תודה רבהטמפו
חבר[QUOTE=elilian]צר לי אבל הבעייה שלך לא במחשב,
אלה בספק \תשתיתאם תחבר מחשב אחר לאותה נקודהגם שם תקבל ניתוקיםזה לא חדש שהם מנערים לקוחותלפעמים צריך לצאת למלחמהבהצלחה[/QUOTE]
יש לי מחשב נוסף שמחובר אלחוטי באותו רשת שלא מתנתק, וגם שני טלפונים ממרכזיה המתחברים ישירות לראוטר ולא מתנתקים.(יכול להיות שהבעיה הוא רק ביציאה אחת מתוך הראוטר ואם אני יחליף בין הכבלים ביציאות משהו אחר יתנתק?)טמפו
חבר[QUOTE=elilian]
תיכנס ל START -> RUNתרשום שם CMDאחר כך תרשום במסך השחור שיפתח: ping -t http://www.walla.co.ilמזער את החלון ,כשהאינטרנט מתנתק, פתח את החלון השחור והעלה צילום[/QUOTE]
בבקשה. החצי העליון זה כשאינטרנט עדיין עבד, והחצי התחתון זה מיד אחרי שהתנתק -
מאתתגובות