התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
הילה
חברשלום יפעת
אני לא ממש זוכרת איך זה ביוצר הסרטים , אבל יכול להיות שזה מופיע ביחד וזה לא מפוצל לשני חלקים (סאונד ווידיאו).
תנסי ללחוץ על זה קליק ימני ותבדקי אם יש אפשרות של פיצול או חלוקה לוידיאו וסאונד.
אם כן, תנסי ותציבי את שני הקבצים שיתחילו מאותה נקודה כדי שהם יתנגנו כמו שצריך בלי עיכובים.מקווה שעזרתי
הילה
חברשלום יפעת,
אני כבר מזמן לא נגעתי ביוצר הסרטים אז אני אענה לך מה שנראה לי ומהזיכרון…. מקווה שזה יעזור לך.
תבדקי שגם הוידיאו וגם השמע מתחילים מאותה נקודה בציר הזמן (timeline) .
יכול להיות שזה טיפה זז לך ולכן זה קורה.הילה
חברשלום,
תודה על התשובה.הילה
חברשלום,
גם לי יש נגן sansa ואני בכלל לא נוגעת בוינדוס מדיה פלייר.
וכדי להעביר את השירים לנגן אני מחברת אותו כמובן למחשב, ופשוט מעתיקה אותם מהתיקייה של "songs" שיצרתי במחשב, ומעבירה אל הנגן. השירים בסיומת mp3 או wav.
ואם אני רוצה לשמוע את השירים במחשב אני שומעת דרך winamp כי זה יותר נוח לי מהמדייה פלייר.מקווה שעזרתי
הילה
חברשלום,
באיזה שירות / תוכנת דואר את משתמשת? (דואר וואלה, אאוטלוק, אאוטלוק אקספרס, ג'ימייל…?)
הילה
חברשלום,
לדעתי האישית ומנסיון שלי יש 2 תוכנות כאלה :
1. אווסט avast
2. אווירה Avira (יש בה פרסומת שקופצת מדי פעם , לי זה לא מפריע כל כך . התרגלתי).שנה טובה
הילה
חבר* מעדכנת*
העניין הסתדר מעצמו לאחר כמה ימים.הילה
חברהיי,
תודה, קראתי ואני רואה שבעצם זה כמו שחשבתי (אבל העדפתי לשאול בכל מקרה…)שוב תודה רבה 🙂
ויום נפלא
הילההילה
חברנסיכה (?)
יש לי שם. קוראים לי הילה.אני לא מכירה תוכנות אחרות, מנסיון שלי התוכנה שהצעתי לך מאוד קלה לשימוש.
לכן הצעתי אותה.
אני מצטערת שלא יכולה לעזור מעבר לזה, אבל אולי אחרים יוכלו לעזור לך פה עם פתרון שיתאים לך.
תמתין לתשובות נוספות.הילה
חברשלום,
אני חושבת שכדאי להשתמש בתוכנה שמאפשת לשמור בתוכה את כל הקבצים ולהגדיר סיסמא.
מתקינים את התוכנה, מעבירים לתוכה את כל הקבצים התמונות וכו' ומגדירים סיסמא.
חשוב לזכור את הסיסמא ולכתוב אותה במקום בטוח!למשל תוכנת mylockbox
הילה
חברשלום,
כן, זה אפשרי.
הנה השלבים לביצוע:
1. תפתח את תוכנת הפאואר פויינט שלך
2. תלחץ בתוכנה על העיגול למעלה ותבחר ב"פתח". תגיע למצגת המסויימת.
3. המצגת תופיע לך בתוך התוכנה של הפאואר פויינט. (אתה תראה את השקופית הראשונה ובצד את שאר השקופיות)
4. עכשיו תלחץ שוב על העיגול ותבחר ב"שמירה בשם" וב"other formats". תלחץ על החץ שליד השורה "save as type" (שמור כסוג) ותבחר ב"web page".
שים לב היכן אתה שומר ותלחץ על אישור.
5. תסגור את תוכנת הפאואר פויינט ותגיע לתיקייה שבה שמרת .
אתה אמור לראות שם תיקייה נוספת , בשם של המצגת, ובתוכה יופיעו כל התמונות מהמצגת. כל תמונה בנפרד.בהצלחה,
מקוה שעזרתי
הילהhilla 2012-07-20 14:07:16 הילה
חברשמחתי לעזור
הילה
הילה
חברשלום,
תלחץ על הגלגל שמופיע בצד ותבחר ב"הגדרות" .
אם הג'ימייל שלך בעברית אז תשנה את השפה ל English בחלון שיופיע לך שם ותלחץ על שמור שינוים.
אח"כ תלחץ שוב על הגלגל ועל הגדרות ותבחר באפשרות "Labs".
תהיה שם תיבת חיפוש (search) ותכתוב בתוכה "signature tweaks" (בלי מרכאות).
תסמן את האפשרות Enable ותלחץ על שמור שינויים.תחזור לגלגל ותבחר שוב ב"הגדרות" (settings).
ותעבור לאיזור שבו יצרת את החתימה שלך, ותוסיף מעליה שני מקפים.
כמו בדוגמא הזו:—
החתימה כאןוכמובן תשמור את השינויים.
אחר כך תוכל להחזיר את ההגדרות לשפה עברית וכשתרצה לענות על מכתב החתימה תופיע.
בהצלחה
הילה
חברשלום,
אני ממליצה על תוכנת keepass
ובכל מקרה, גם אם אתה משתמש בתוכנה לשמירת סיסמאות תמיד כדאי לכתוב את הסיסמאות שלך גם במחברת למשל. ליתר ביטחון.
הילה
חברשלום,
אני לא מכירה את nod32 , אבל מניסיון ההודעה שקיבלת היתה כי ניסית להתקין אנטי וירוס נוסף , ולא הסרת את הקודם ואז המחשב נתקע לך.
בגלל זה אתה חייב למחוק את האנטי וירוס הקיים ורק אחר כך לשים אחר .אני לא יודעת למה האוירה אמר למחוק את ספייבוט וAdaware … זה נראה לי מוזר.
בכל אופן תנסה להסיר את האנטי וירוס עם התוכנה הזו: advanced uninstall pro 10
או עם תוכנת unlockerמקוה שעזרתי,
הילה -
מאתתגובות